sâmbătă, 30 septembrie 2017

30.09.2017


Dacă am înţeles modul în care ne sabotăm singuri nemanifestând iubirea de Sine, astăzi şi mâine, Universul ne oferă cadrul potrivit pentru a începe să schimbăm acest lucru, ne ajută să descoperim ce înseamnă iubirea, dar mai ales să o simţim, să ne bucurăm de energia pe care ne-o aduce, de schimbările pe care le produce în interiorul nostru.

Este o perioadă de binecuvântare sau nu, depinde de fiecare cum o percepe şi o acceptă, pentru că dacă am căutat cu adevărat să simţim iubirea şi să începem să ne acordăm la frecvenţa ei, atunci această perioadă ne vine ca o mânuşă, ca o binecuvântare, ca ceva ce aşteptam de mult şi nu reuşeam să definim.

Pe de altă parte, dacă iubirea este acel lucru de care am fugit toată viaţa, pentru că am avut diferite provocări de-a lungul timpului, cât şi de-a lungul vieţilor, atunci această perioadă nu ni se va părea una bună, pentru că această energie vine să ne ajute să ne deschidem inima, atât faţă de noi înşine, cât şi faţă de ceilalţi, vine să ne conştientizeze că de fapt iubirea este soluţia şi că toate problemele pe care credem că le avem le putem rezolva mult mai simplu, lăsând energia iubirii să intervină, decât să manifestă un sentiment continuu de răutate.

De fapt, problema celor care nu ştiu să manifeste iubirea este că ei au uitat ce este acest sentiment, au uitat că există, deoarece pe parcursul mai multor vieţi au avut provocări în această zonă şi au considerat că este mai bine să-şi închidă inima.

Este o zi frumoasă, în care să ne bucurăm de viaţă, de prieteni şi familie, să vorbim deschis şi dăm cât mai multă iubire putem. O zi în care să mergem în natură, să îmbrăţişăm un copac şi să redescoperim iubirea sub toate formele ei.

Să trecem peste lenea de a sta în pat şi să ieşim afară, să ne bucurăm de viaţă!

Să ne dăm voie să primim şi să dăruim iubire!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu