vineri, 13 septembrie 2019

13.09.2019

Energia vindecătoare de astăzi vine fix pe zona aurei noastre ajutându-ne să o refacem, să o consolidăm, să ne stabilim limite puternice şi care să ne ajute să ne îndeplinim misiunea.

Ar fi indicat ca măcar în astfel de zile să ne amintim să ne refacem aura, deoarece cu cât exersăm mai des, cu atât o facem mai rapid, ajungând, la un moment-dat şi cu o practică riguroasă, să fie nevoie doar să ne gândim la aura noastră şi, în mai puţin de un minut, să fie refăcută.

Iubirea de Sine ne dă bătăi de cap astăzi, aşa că ar fi bine să fim atenţi la deciziile pe care le luăm, mai ales la cele în care ne lăsăm pe noi pentru "binele celorlalţi", deoarece este posibil ca, în final, acest bine să facă mai mult rău, atât nou, cât şi celorlalţi, de aceea este necesar să fim atenţi la provocarea zilei care este pe înţelepciune.

Este, totodată, o zi de luat atitudine, mai ales în privinţa situaţiilor şi persoanelor care ne-au parazitat până acum, asta dacă dorim să avem nişte limite puternice. Este momentul să spunem STOP! De aceea, avem şi provocarea iubirii de Sine, deoarece ea ne poate da energia necesară şi motivaţia să facem acest lucru, mai ales dacă situaţia trenează de mult timp şi a devenit deja un tipar.

Este nevoie să înţelegem că am venit în viaţa aceasta să ne facem misiunea, pe care fiecare şi-a descoperit-o mai mult sau mai puţin, însă chiar dacă suntem într-o relaţie karmică cu anumite persoane, avem de plătit faţă de ele, dar este nevoie să o facem cu demnitate, adică să ne păstrăm demnitatea şi să nu fim un fel de preş.

Plătim, dar ne facem şi misiunea, nu ne băgăm sub ceilalţi şi îi lăsăm să facă ce vor cu noi, cu energia noastră şi, în final, cu viaţa noastră. Să nu uităm că, la finalul acestei vieţi, vom fi judecaţi după ceea ce am făcut şi nu după visurile pe care le-am avut. Dacă vrem să facem este nevoie să ne ţinem energia pe lângă noi, ca să avem cu ce să facem, altfel rămân doar visuri frumoase neconcretizate.

Apropo de a face, să fim atenţi la lene astăzi, dar mai ales la amânare şi să căutăm să trecem peste ele.

Să fim, de asemenea, atenţi la vorbe astăzi, pentru că avem tendinţa să ridicăm vocea sau să spunem lucruri prosteşti, mai ales dacă suntem dominaţi de frică! Să căutăm să rămânem înţelepţi!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu