joi, 5 decembrie 2019

5.12.2019


Roşul de pe centrul mandalei de astăzi, ne aduce, pe lângă accentuarea energiei sexuale, şi dorinţa de a porni ceva nou, de a explora noi domenii, noi direcții.

Portocaliul ne cheamă la vindecare, dar nu la una oarecare şi la un ghidată de către univers, iar dacă ne uităm în vârful celor două lunii de portocaliu vom înţelege şi ce anume avem de vindecat astăzi şi în perioada următoare. 

Mentalul este cel care este "cuiul lui Pepelea" în mandala de astăzi, dar ceea ce avem de vindecat este mai mult decât mentalul, este Ego-ul.

Spuneam că simţim să facem ceva nou, să ne ducem către o altă direcţie, aşa că cel mai indicat este să privim către Ego-ul nostru din altă perspectivă decât cea a a acelei părţi din noi care ne sabotează mereu şi care face numai ce vrea el, blocându-ne comunicarea cu Divinitatea, dar şi evoluţia spirituală.

Ne-am întrebat, vreodată, de ce Ego-ul nostru face ceea ce face? Am căutat să îl înţelegem, pentru ca, mai apoi, să-l ajutăm să se schimbe? Am făcut şi altceva decât să constatăm că  este un fel de Gică-contra, un vinovat de serviciu pe care am tot dat vina?

Să nu uităm un lucru, şi anume că el este parte din noi şi nu este în afara noastră, aşa că dacă dorim să mergem într-o anumită direcţie cu "toate pânzele sus", atunci avem nevoie ca toate aceste părţi ale noastre că se concentreze pe acea direcţie şi să aibă aceeaşi direcţie..

Să începem un nou capitol al vieţii noastre concentrându-ne pe curăţarea tuturor aspectelor dezechilibrate ale Ego-ului nostru, fiecare cum poate mai bine, cu mediație, cu Reiki, cu rugăciune etc. Putem să aducem, în meditaţie, Ego-ul în faţa noastră şi, indiferent de forma sub care îl vizualizăm, să îl vedem din ce în ce mai curat, mai luminos şi, mai ales să căutăm să-l îmbrăţişăm ca pe ceva ce face parte din noi şi care a fost plecat mult timp. Prin Reiki, putem să-i trimitem lumină pentru a-l curăţa şi pentru a-l armoniza mai mult cu noi. De asemenea, putem folosi orice rugăciune pe care o simţim mai apropiată de noi, numai că este nevoie ca înainte să o spunem, de câte ori dorim noi, să consacrăm energia acelei rugăciuni pentru curățarea Ego-ului: "Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc ..." sau "Maică Sfântă ..." sau "Iisuse ..." (cu care rezonăm mai bine) ... spun această rugăciune pentru curăţarea Ego-ului meu de tot ceea ce îl blochează (nu întotdeauna şi ştim ce îl blochează).

Numai astfel putem avea Ego-ul de partea noastră, să lucreze pentru noi şi nu împotriva noastră.

Dacă ne-am dorit să scriem ceva, putem începe de astă-seară, mai ales că mâine avem o zi dedicată acestei forme de comunicare şi creaţie. Măcar să ne schiţăm din ideile pe care le avem, iar mâine să ne lăsăm ghidaţi de energia care vine.

Seară faină cu reflecţii, să avem!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu