miercuri, 3 februarie 2021

 3.02.2021

Ce anume trezește în tine auzul cuvântului Dumnezeu? Dar rostirea acestui cuvânt? Cât de uşor îşi este să rosteşti acest cuvânt ştiind clar semnificaţia din spatele său? 

Încă de la naştere multe dintre spiritele de pe această planetă au această problemă cu Creatorul, problemă pe care o conştientizează mai mult sau mai puţin. 

Fie că altă dată au lucrat împotriva Planului Lui, fără a fi conştienţi de acest lucru, iar acum repetă acelaşi tipar, fie că nu au vrut să vină la întrupare şi totuşi au fost nevoiţi să o facă, simţindu-se abandonați aici, pe Pământ, fie nu au primit ceea ce au vrut, iar pentru acest lucru îl consideră pe El responsabil de nefericirea lor, fie că ... şi exemplele pot continua.

Sunt o mulţime de motive pentru care noi, spiritele intrate în această dimensiune densă căreia îi spunem materie, refuzăm colaborarea cu Creatorul, refuzăm să primim ajutorul Lui, ca să nu mai spun că nici nu avem iniţiativa de a-I cere ajutorul.

Problema este că nici nu vrem să recunoaştem acest lucru, că ni se pare firească situaţia actuală şi atunci, datorită acestui firesc, nici nu considerăm că este nevoie să schimbăm ceva în relaţia noastră cu El. Numai atunci când, cineva din exteriorul nostru ne adresează această întrebare legată de supărarea pe care o avem pe El, după ce depăşim momentul iniţial când ni se pare că cineva ne-a dezbrăcat complet, începem şi noi, treptat, la început cu un sfert de gură, apoi cu jumătate de gură, să recunoaştem această supărare şi, automat, această separare pe care o avem în relaţia cu El şi, fără să ne dăm seama, în relaţia cu toată creaţia Sa.

Astăzi, pe mandală, avem mov pe centru, mult mai mult mov decât în zilele normale, pentru că suntem în prima zi specială din an, iar energia zilei de astăzi, care se va propaga, invariabil pe următoarele trei luni, vine să ne ajute să conştientizăm relaţia pe care o avem cu El, să înţelegem separarea pe care o avem faţă de El şi să reuşim să corectăm acest lucru.

Şi, dacă nu am avut curajul să vorbim cu El, putem să o facem astăzi, mai ales în scris, pentru că acolo ne exprimăm mai bine, pentru că acolo intrăm mai bine în legătură cu El. Vibraţia zilei, care este zece, ne poate ajuta mult în această direcţie, aducându-ne curajul de care avem nevoie.

Însă acest lucru se poate realiza numai dacă reuşim să trecem peste întrebarea, stupidă de altfel: De ce este nevoie să fac acest lucru? sau Chiar trebuie să fac acest lucru? Numai că această întrebare nu o adresăm noi ca structură întreagă, ci o adresează o anumite parte din noi, respectiv Ego-ul nostru, cel care beneficiază cel mai mult de pe urma acestei separări şi căruia îi place starea de fapt actuală şi pe care o doreşte neschimbată.

Ce putem face în acest caz? Să omorâm Ego-ul? Nu, pentru că aceasta ar înseamna să omorâm o parte din noi, iar atunci nu am mai fi întregi. În schimb, ne putem adresa Ego-ului nostru cu Iubire, vizualizând cât mai des, într-o stare de meditaţie, cum din inima noastră porneşte, către Ego-ul nostru, energia iubirii, care îl învăluie şi îl ajută să se liniştească, să înţeleagă că nu este separat şi că este iubit şi apreciat.

Făcând cât mai des acest exerciţiu, poate chiar pentru următoarele trei luni, până la următoarea zi specială din an, cu siguranţă lucrurile se var schimba în bine pentru noi şi sentimentul de separare va dispărea complet, relaţia cu Dumnezeu se va îmbunătăţi, iar energiile pe care le vom atrage în interiorul nostru vor avea altă vibraţie.

Ce ziceţi, vă tentează să faceţi acest lucru? Dacă tot ne bucurăm că avem aşa de mult mov pe centrul mandalei de astăzi, să-l şi punem la treabă pentru noi.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu