duminică, 23 octombrie 2022

 23.10.2022


Am ajuns, iată, şi la ultima zi specială din an, o zi care ne aduce atâtea conştientizări cât îi dăm noi voie să ne aducă, sau pentru câte dintre ele pregătim terenul, asta în cazul în care am căutat să obţinem informaţii legate de diverse aspecte ale vieţii noastre unde avem de lucrat şi pentru care vrem să ştim ce anume avem de făcut.

Aşadar, putem să abordăm ziua de astăzi în două moduri: cel mai simplu, să ignorăm aspectele sale energetice şi deschiderea pe care ne-o aduce, iar dacă, totuşi, la nivel subconştient ne dorim să cunoaştem ceva, s-ar putea să accesăm totuşi cunoașterea pe care această zi ne-o aduce şi să avem conştientizări bruşte legate de teme la care nu ne gândeam în acel moment.

Cel de al doilea mod, nu este neapărat mai dificil sau provocator, ci este cel asumat de către cei care caută să înţeleagă ceva din viaţa lor şi caută să înţelegea concret ce înseamnă evoluţie spirituală. Nu înseamnă că toată ziua vom sta să medităm de dimineaţă până seara, dar înseamnă că, în anumite momente ale zilei ne dăm voie să medităm, fie pe teme deja stabilite, fie lăsându-ne ghidaţi de energia zilei şi având încredere că ne va conduce către conştientizările de care avem cea mai mare nevoie în prezent.

Aşadar, noi alegem pe care variantă o preferăm, dar ar fi bine ca alegerea să fie una asumată, să înţelegem foarte clar ce înseamnă fiecare dintre variante.

Şi, pentru că este o zi care ne poate aduce multe răspunsuri, sunt câteva provocări în mandala de astăzi, respectiv pe iubirea de Sine, mişcare, vindecare, acţiune şi sexualitate, care ne pot aduce răspunsurile de care avem nevoie, nu neapărat cele care ne plac. Cumva, toate aceste provocări vor fi cele care vor şi mult mai accentuate pe următoarele patru luni, până pe 3 martie 2023, când ne vom întâlni cu prima zi specială din 2023.

Aşadar, dacă vrem să ştim ce anume din interiorul nostru avem de vindecat pentru a ne putea iubi mai mult, ar fi bine să ne dăm voie să medităm la acest aspect al vieţii noastre, la momentele când am renunţat la a face ceva pentru noi, crezând că timpul respectiv îl investim mai bine în a ajuta pe ceilalţi, dovedindu-se, în final, că nu era nevoie să facem acel lucru şi astfel ne-am adâncit, şi mai mult, în neiubirea de Sine. Şi pentru că avem provocări şi pe acţiune, care de cele mai multe ori au în vedere faptul să nu acţionăm şi pierdem momentele optime, ar fi indicat să începem să acţionăm în a ne educa şi să trecem treptat de la a mai fugi de noi la a face lucruri pentru noi, indiferent cât de mărunte sunt acestea, deoarece este important să construim obiceiul de a face lucruri pentru noi care să ne aducă bucurie şi satisfacţii la nivelul Sufletului.

Provocarea pe mişcare, care vine din trecutul nostru îndepărtat, este corelată cu provocarea  legată de corpul fizic, având în vedere că numerologic suntem într-o zi de provocare cinci, care înseamnă corpul fizic, de aceea, mai multă mişcare (însoţită de acţiune concretă), atât fizică, cât şi energetică, în perioada următoare ne va ajuta să ieşim din lene şi comoditate, iar dacă începem să cultivăm o relaţie de iubire cu corpul nostru fizic atunci ne va fi, cu siguranță, mult mai bine. 

În privinţa vindecării, ar fi indicat să nu o mai refuzăm, pentru că această atitudine este una caracteristică Ego-ului nostru, deoarece el se hrăneşte din energia suferinţei şi, dacă reuşim să ne obiectivăm de fiecare dată când începem să repetăm schema cu refuzul şi ne dăm voie să primim energia vindecătoare, atunci sănătatea noastră va fi mult mai bună, mai ales că avem nevoie să facem acest lucru cât mai repede deoarece în perioada următoare se anunţă mari provocări în ceea ce priveşte sănătatea noastră, iar acest lucru nu îl spun eu, ci persoane care ştiu să facă previziuni mai îndelungate.

Provocarea pe acţiune are în vedere modul în care ne gestionăm energia pentru a avea putere de a demara lucruri, de a împinge proiectele noi sau cele începute deja. Are în vedere, totodată şi modul în care ne gestionăm energia sexuală, dacă avem grijă de ea sau o risipim. De asemenea, pentru a avea mai multă forţă, ar fi indicat să avem grijă de rinichii noştri care reprezintă bateriile noastre, iar banalul gest de a ne pune palmele pe rinichi ar fi indicat să îl facem mai des.

Toate aceste lucruri se întâmplă într-o zi de vibraţie trei, o zi care ne duce putere la nivelul minţii pozitive, dar şi la nivelul chakrei plexului solar, care ne aduce darul bucuriei şi fericirii, al pozitivului în viaţa noastră, care vine să ne înveţe să ne asumăm puterea cu încredere şi cu smerenie şi să avem curajul să o folosim, cu înţelepciune, pentru că dacă multe lucruri nu merg în viețile noastre este din cauză că ne este teamă să ne folosim puterea, teamă cu care venim cu ea din vieţile când am abuzat de puterea noastră, iar acum mergem ca pe ouă de frică să nu greşim din nou.

Numai că nu asta este soluţia, ci să înţelegem motivele noastre interioare care ne-ar face să abuzăm de puterea noastră şi să lucrăm la acele aspecte, aspecte care, de fapt, sunt frici.

Cu cât înţelegem să ne cultivăm pozitivitatea minţii noastre, cu atât reuşim să ieşim din schemele Ego-ului, a cărui temă principală este frica, indiferent de natura sa, pentru că numai prin frică el crede că ne poate controla, iar odată acceptată şi înţeleasă frica nu facem decât să ieşim din ea şi din controlul Ego-ului.

Movul de pe centrul mandalei de astăzi ne invită, aşadar, să ne luăm puterea înapoi de acolo de unde am abandonat-o pentru că avem nevoie de ea în tot ceea ce facem, să ne asumăm forţa ei şi să lucrăm împreună cu ea, în mod conştient şi activ, asumat, pentru că în acel moment vom ştii să o folosim atât spre binele nostru, cât şi al celorlalţi. 

Poate pentru unii, această asumare a puterii personale, poate părea provocatoare şi greu de realizat, dar cu siguranţă nu imposibil, aşa că dacă vrem să începem şi am simţit de ceva timp că am vrea să începem, ziua de astăzi, prin configuraţia sa energetică, ne sprijină foarte mult, mai ales că ştim cât de important este momentul de început în orice am face.

Aşadar, avem curajul să ne asumăm propria noastră putere?

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu