duminică, 20 noiembrie 2022

 20.11 - 29.11.2022

Se anunţă o decadă foarte interesantă, în care vom fi "bombardaţi" cu atât de multă iubire încât, la un moment-dat s-ar putea să "clacăm" şi să spunem o dată pentru totdeauna: "gata, îmi ajunge cu neiubirea de Sine, cu neiubirea vieţii, cu toată această supărare a cărei cauză nici nu o cunosc, etc.!"

Aşa cum diamantul are nevoie de o anumită presiune pentru a ajunge la duritatea sa, aşa şi noi avem nevoie de o anumită "supradoză" de iubire ca să putem conştientiza că tot ceea ce am făcut până acum a fost să dăm iubirea la o parte din viaţa noastră ,să o respingem şi astfel să ne respingem pe noi înşine.

Aţi putea să-mi spuneţi că exagerez cu neiubirea asta, că noi oamenii ne iubim pe noi înşine, dar v-aş invita să vedeţi şi să observaţi câţi oameni pot spune că se iubesc cu adevărat? Iar cel mai bun exemplu suntem chiar noi înşine, acest "înşine" pe care, din păcate, alegem să-l ignorăm, când, de fapt, el ar fi indicat să fie motorul vieţii noastre.

Câte din deciziile pe care luăm zilnic, le luăm raportat la noi înşine? Cât de des ne facem o mică sau chiar o mare plăcere pentru Sufletul nostru? Cât de mulţumiţi suntem de jobul pe care îl avem, de viaţa pe care o avem, de relaţiile pe care le avem? Şi şirul întrebărilor ar putea continua.

Ideea acestei decade este de schimbare de focus, de schimbare de optică, pentru că este nevoie să ieşim din zona neiubirii de Sine, acea zonă în care facem lucruri pentru că aşa "trebuie", nu pentru că iubim să facem acele lucruri şi să trecem în zona în care ceea ce facem este pe placul Sufletului nostru, ne aduce bucurie şi împlinire.

O să-mi spuneţi că este greu de făcut acest lucru, că este greu de schimbat această optică, dar dacă ne dorim cu adevărat nimic nu este greu. încă nu am ajuns la acel nivel de presiune care să ne facă să nu ne mai gândim la binele tuturor celorlalţi înainte de binele nostru, numai că această decadă vine să ne aducă această presiune, dacă de presiune avem nevoie ca să ne schimbăm.

Frumuseţea Universului constă tocmai în faptul că furnizează fiecărei persoane fix ceea ce are nevoie pentru evoluţia sa, aşa că dacă unii au nevoie să se simtă presaţi în această perioadă pentru a începe să-şi acorde mai multă atenţie şi, în final, mai multă iubire de Sine, atunci acest lucru o să primească. În schimb, dacă alţii au nevoie de a înţelege mai clar ce înseamnă să te iubeşti pe tine însuţi şi să-ţi trăieşti această viaţă în funcţie de iubirea de Sine pe care ţi-o oferi, atunci vor întâlni mai multe persoane care, prin propriul exemplu, îi vor învăţa acest aspect al iubirii de Sine.

Ceea ce putem face cel mai bine în această perioadă este să ne dăm voie să privim lucrurile din altă perspectivă şi, în loc să ne grăbim să le judecăm prin prisma Ego-ului nostru, care are şi el rănile lui, am putea să manifestă o stare de receptivitate mult mai ridicată, o stare de observator care vede lucrurile aşa cum sunt.

Poate cineva va veni şi ne învăţa pur şi simplu ce să facem pentru a ne iubi mai mult, la ce să renunţăm şi ce obiceiuri pozitive să cultivăm sau, altcineva va veni şi ne va dojeni pentru faptul că renunţăm atât de uşor la ideile noastre, la ceea ce ne aduce bucurie cu adevărat, în favoarea ideilor altora, acceptându-le chiar dacă nu ne sunt pe placul Sufletului nostru.

Ambele situaţii ne pot ajuta să învăţăm ceva legat de iubirea de Sine, dar aceste lucru îl putem observa numai dacă ne dăm voie să primim lecţia şi nu ne grăbim să etichetăm acele persoane care ne-au adus această lecţie.

Dacă învăţăm să nu mai fim reactivi, dându-ne mai mult răgaz să analizăm o informaţie care a ajuns la noi, atunci am făcut deja primul pas în a ieşi de sub dominaţia Ego-ului nostru, cel care, prin rănile sale, ne creează filtrele prin care vedem lumea şi prin care interacţionăm cu ea şi, cu cât conştientizăm mai bine aceste răni şi învăţăm să ieşim din ele, cu atât mai bine vom reuşi să ne vindecăm Ego-ul şi să eliminăm acele filtre.

Suntem într-o zi de vibraţie zece, ceea ce aduce mult curaj, iar această perioadă va fi dominată de curaj.

Aşa că, cel mai înţelept ar fi să ne folosim de forţa curajului şi să trecem astfel din zona neiubirii de Sine, în cea a iubii de Sine şi viaţa noastră se va schimba total.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu