miercuri, 22 februarie 2023

 22.02.2023

Vindecarea continuă şi astăzi, numai că, de data aceasta, energia vindecătoare o regăsim pe nivelul trei al mandalei, iar în colţurile acestei stele care se formează avem, din nou, mentalul, Ego-ul, obstacolul nostru interior care se cere şi el băgat în seamă, vindecat.

Tot el este şi provocarea de pe nivelul doi al mandalei de astăzi, ceea ce ne poate da unele bătăi de cap, ne poate întoarce în anumite tipare din care credeam că am scăpat, dar tocmai aceasta este şi ideea, anume să vedem care sunt aceste tipare care încă ne mai dau bătăi de cap şi să reuşim astfel să ieşim complet din ele.

Întâmplător sau nu, astăzi, mentalul, prin cele două poziţii pe care se poziţionează, atât pe nivelul doi, cât şi pe nivelul trei, vine să ne aducă provocări în privinţa comunicării şi vindecării, dar depinde de noi dacă rămânem blocaţi în aceste provocări sau ne ridicăm deasupra lor, iar acest lucru se poate face, cel mai bine, alegând să rămânem în energia iubirii, alegând să o manifestăm şi astfel să ne ridicăm vibraţia.

Tot secretul zilei de astăzi este să reuşim să ieşim din zona mentalului, din toate acele scenarii care se tot repetă în mintea noastră, să ieşim din dialogul intermitent din capul nostru şi să ne conectăm cu Sufletul nostru care, prin atenţia pe care i-o acordăm, prin muzica pe care o ascultăm, prin ceea ce citim, dar mai ales prin meditaţiile pe care le facem, poate creşte ca putere şi poate depăşi toată negativitatea mentalului nostru, iar în acest mod ne poate ajuta să ne vindecăm.

Şi, dacă reuşim să ieşim din zona mentalului şi să trecem în zona Sufletului, atunci putem lucra la iubirea şi stima de Sine, la iertarea de Sine, pentru că, dacă nu aţi observat până în acest moment, Ego-ul nostru, pentru a ne putea controla, vine şi de scoate foarte mult în evidenţă greşelile, făcându-ne să ne simţim vinovați, făcându-ne să ne scădem stima şi iubirea de Sine, făcându-ne să stăm în regrete şi astfel să ne reducem vibraţia, iar când vibraţia a scăzut, atunci Ego-ul este în elementul lui ;i ne poate controla cel mai uşor.

Orice element care ne creează un disconfort, orice situaţie care nu ne place, orice persoană care ne răneşte, sunt surse de putere pentru Ego-ul nostru, deoarece el îşi ia puterea din ceea ce răneşte, iar odată ce îl lăsăm să conducă dialogul, o să vedem că acest dialog este unul, invariabil, legat de răutatea oamenilor din jur, de faptul că nimeni nu ne ajută, că viaţa este grea etc. etc.

Soluţia pentru a ieşi din acest tipar este să ne concentrăm pe bucurie, pe fericire, pe voie bună şi dacă nu ne-o putem furniza, să mergem într-un loc de unde o putem "copia", să ieşim afară, în aer liber, poate chiar la pădure şi să ne plimbăm până când mintea noastră se limpezeşte. Cu cât rămânem mai mult în locul în care stăm cel mai mult din zi, în speţă acasă, cu atât Ego-ul nostru se simte mai sigur pe el şi are forţa necesară să caute să ne cucerească. De aceea este nevoie de această rupere de ritm, de schimbare a locului, pentru că fiecare schimbare îi solicită prezenţa, el fiind preocupat să vadă cum poate domina schimbarea pe care o facem şi astfel nu mai este atent la noi.

Aşadar, acum că am înţeles cum lucrează Ego-ul, dar mai ales de ce, în ultimii ani, oamenii au, din ce în ce mai des feţe lungi şi nu se mai bucură de lucrurile mărunte, fiind prinşi în aceste  dialoguri interioare care nu se mai termină, este un bun moment să trecem în zona Sufletului, să începem să facem lucruri care ne fac plăcere, oricât de mărunte ar fi, pentru că numai astfel reuşim să fim mereu în contact cu Sufletul nostru, iar când reuşim să facem acest lucru, atunci comunicarea cu Divinitatea este una mult mai puternică, iar noi reuşim să percepem mult mai bine ghidarea Sa.

Iar în momentul în care suntem într-o legătură puternică cu Sufletul nostru, atunci vindecarea noastră se realizează foarte rapid, iar Vindecătorul din noi se manifestă plenar.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu