joi, 17 octombrie 2019

17.10.2019


Energia zilei de astăzi vine să ne aducă vindecare, să înțelegem aspecte legate de locul sau locurile în care avem de vindecat, în interiorul nostru, dar și ceea ce avem de iertat, deoarece vindecarea nu se poate realiza dacă nu este în strânsă legătură cu iertarea, deoarece atunci când iertăm, de fapt, închidem o ușă și eliberăm acea situație, dar și acea persoană sau acele persoane, încetând astfel să ne mai raportăm la ele cu răutate, cu dorință de răzbunare, înțelegând astfel unul dintre marile mistere ale vieții, respectiv acela de a trece peste situațiile și persoanele care ne-au făcut rău și care au lăsat urme adânci la nivelul Sufletului nostru și, automat, în tot sistemul nostru energetic și fizic. 

Avem nevoie să iertăm deoarece numai așa putem să ne împăcăm cu noi înșine, numai așa putem să ne eliberăm din presiunile sufletești pe care le avem și numai așa putem încheia karma cu care tot venim din alte vieți, deoarece atunci când alegem să iertăm, de fapt, rupem acea legătură cu persoana respectivă, chiar dacă ea încă ”ne mai poartă sâmbetele”, iar treptat vom observa că o întâlnim din ce în ce mai rar, la perioade din ce în ce mai mari, până când ajungem să nu o mai întâlnim deloc. Explicația este una destul de simplă, aceea că am eliberat astfel persoana respectivă și iertând-o am tăiat toate legăturile energetice (stringurile) prin care se conecta la noi și stătea agățată de noi, comportându-se, de multe ori, ca un vampir energetic.

De aceea, iertarea este foarte importantă și de aceea numai noi o putem da celorlalți, în sensul că nici Dumnezeu nu poate da în locul nostru ceea ce noi nu vrem să dăm. 

Întrebarea este ce facem atunci când, cel pe care este nevoie să-l iertăm este chiar Dumnezeu? Mai ales că nu știm exact pentru ce. Astăzi, în schimb este o astfel de zi, în care comunicarea cu El este o mare provocare pentru noi și poate că a venit momentul să facem pace cu El și, automat, cu toată Creația, iar din acel moment toată interacțiunea noastră cu restul oamenilor, dar și modul în care ei se raportează la noi, se vor schimba total, mai ales că se schimbă modul de comunicare și deschizându-ne către El și El se va deschide către noi, iar El înseamnă, de fapt, tot Universul.

Avem vibrația zilei pe trei și provocarea zilei pe opt, ceea ce ne poate aduce mult optimism, multă bucurie interioară, astfel încât să căpătăm suficient curaj pentru a trece peste temerile noastre noastre interioare, mai ales cele legate de Divinitate și să căutăm astfel să facem pace cu Ea. 

De asemenea, darul ascuns pe care ziua ni-l aduce este înțelepciunea și ar fi bine să o folosim pentru a înțelege valoarea adevărată a iertării și astfel să ne putem elibera.

Să fim atenți la intuiție deoarece Universul ne trimite informații și să fim atenți și la ceea ce punem în Sufletul nostru, la energiile pe care le păstrăm și le cultivăm acolo, pentru că ele sunt o dovadă a iubirii de Sine sau a lipsei acesteia.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu