marți, 22 octombrie 2019

22.10.2019


Ne-am obișnuit să vedem vindecarea ca pe ceva care se realizează la nivelul corpului fizic, folosind medicamente, elemente naturiste sau diverse tehnici. 

În ultima perioadă am început să luăm în considerare și Sufletul în procesul de vindecare și, dintr-o dată lucrurile au început să meargă mai bine, deoarece vindecarea se realizează pe mai multe planuri și efecte mult mai puternice.

Acum însă, a venit momentul să ne schimbăm perspectiva, iar curajul din vibrația zilei tocmai aici vine să ne ajute, să vedem lucrurile altfel, să ne schimbăm locul din care le privim, dar și filtrele prin care judecăm, prin care categorisim. De fapt, acest curaj vine, în această decadă să ne ajute să ne lărgim orizonturile, următorul pas firesc în procesul de vindecare.

De aceea, dacă suntem împotmoliți într-o problemă, situație sau chiar relație metoda de rezolvare nu este neapărat creșterea efortului, ci mai degrabă schimbarea poziției din care privim lucrurile, tocmai pentru a le înțelege plenar, tocmai pentru a ne pune și în locul celorlalți și să înțelegem astfel modul cum gândesc. Și, numai după ce am făcut aceste lucruri vom putea spune că avem o soluție pentru rezolvarea acelei situații, iar când ajungem să gândim în acest fel ”on daily basis” cum spun americanii, adică în fiecare zi, putem spune că am început să ne înțelepțim.

Aceste aspecte le avem de înțeles în această perioadă, iar vindecarea în această zona se va concentra. Acum depinde de noi dacă ne dăm voie să facem aceste lucruri, dacă ne dăm voie să gândim și lateral, nu doar liniar, dacă ne dăm voie să ne ascultăm intuiția și să ne lăsăm ghidați de ea.

Dumnezeu nu caută să ne pună capac, ci dorește ca noi, Creația Sa să explorăm, să învățăm, să ne dezvoltăm, să avem curaj, să avem inițiativă, să manifestăm cât mai mult iubirea și să rămânem cât mai mult în relație cu El, de aceea ne sprijini în tot ceea ce vrem să schimbăm și să dezvoltăm la noi, mai ales dacă, în perspectivă, aceste lucruri vor folosi Creației sale.

Ceea ce avem noi de făcut este să ne asumăm curajul de a face aceste schimbări, chiar dacă, la început, vom avea impresia să nimic nu se leagă și nu înțelegem. Pe măsură ce înaintăm lucrurile ni se vor revela într-un mod la care nu ne-am gândit până acum.

Curaj să avem!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu