duminică, 6 iunie 2021

 6.06.2021

Din punct de vedere numerologic, iunie este o lună ce ne aduce provocări în zona comunicării cu Divinitatea, în zona meditaţiei şi rugăciunii, iar din punct de vedere al mandalelor, iunie este luna dominată de comunicare, o lună în care suntem provocaţi să vorbim mai mult, să ne exprimăm mai mult, o lună care ne ajută să avem mai mult curaj decât de obicei în ceea ce priveşte informaţia pe care o dăm şi modul în care o dăm. 

Pentru astăzi, însă, Universul ne-a pregătit o reţetă specială, unică de altfel, pe parcursul unui secol, în care contrabalansează provocarea lunii cu movul de pe mijlocul mandalei de astăzi, făcându-ne să ne orientăm mai mult către introspecţie, către ceea ce ne dorim cu adevărat să facem, dar mai ales să fim, pentru că numai atunci când "a face" devine "a fi", putem spune că am atins măiestria într-un anumit domeniu, deoarece atunci când facem suntem cumva în afara acelui lucru chiar dacă ne concentrăm energia acolo, dar numai în momentul în care am integrat suficient acel lucru trecem la "a fi", iar atunci chiar simţim că acel lucru este parte din noi şi noi suntem implicați total acolo, pentru că a fi este deja în interiorul nostru, nemaiexistând separare.

Aşa că, mesajul principal al mandalei de astăzi este să începem să fim ceea ce dorim să realizăm pentru că numai aşa putem să manifestăm acel lucru la întreaga sa potenţialitate, însă aici este secretul, pentru că tot ceea ceea ce ne împiedică să fim sunt, de fapt, pragurile pe care le avem de trecut, iar acest lucru se realizează numai după ce am integrat toate aceste praguri, numai după ce ne-am transformat, în interiorul nostru şi reuşim acum să ne deschidem complet.

Starea de "a fi" nu este una care se poate atinge după o reţetă precisă, dacă urmăm exact anumiţi paşi sau dacă facem un anumit număr de zile de meditaţie sau o practică spirituală, tocmai pentru că atingerea ei depinde de fiecare în parte. Da, meditaţia ne ajută foarte mult, practicile spirituale, la fel, dar aici contează mai mult calitatea decât cantitatea, cât de mult suntem prezenţi în cadrul meditaţiei şi cât de mult ne dăm voie să ne deschidem. De aceea, renunţarea am putea spune, fără a jigni pe cineva în mod special, este apanajul orgolioşilor, a celor care cred că dacă renunţă au rezolvat toate lucrurile, rămânând astfel captivi gândirii lor limitative.

Obiectivarea la fiecare pas este un alt element pe care îl putem folosi în drumul nostru spre "a fi" deoarece suntem din ce în ce mai atenţi la acţiunile noastre şi începem să înţelegem mecanismul defensiv, din interiorul nostru, care ne ţine departe de succes.

De asemenea, mai avem de înţeles ceva, şi anume că, în procesul nostru de "a fi", noi facem decât să înlocuim ceea ce este în prezent cu o variantă net superioară, dar care vine, la pachet, cu multe schimbări, transformări, care nu întotdeauna sunt pe placul subconştientului nostru, pentru că pur şi simplu el este obișnuit că ceea ce a manifestat până acum, chiar dacă este greşit, numai că el nu ştie că acest lucru este greşit şi de aceea se opune de multe ori schimbărilor şi tocmai de aceea noi avem misiunea de a merge mai departe, deoarece pentru noi o facem şi tocmai de aceea Universul ne recompensează pentru transformările pe care ni le aducem pentru că al se poate baza acum pe un Spirit mult mai evoluat şi pregătit pentru misiuni mai mari.

Aşa că, înainte de ne mai întreba care este marea noastră misiune, haideţi să vedem ce anume ne blochează să ajungem acolo, iar aceste blocaje să le căutăm în interiorul nostru, pentru că tot ceea ce vine din exterior vine în rezonanţă cu ceea ce avem la interior.

Astăzi este o zi care ne aduce potenţialul unor conştientizări importante pe care le putem avea şi care ne pot ajuta să facem salturi foarte importante în evoluţia noastră, de aceea este bine să ne dăm voie să ne retragem în interiorul nostru şi să medităm la aceste lucruri, mai ales că, pe nivelul trei, avem acest inel aproape complet de verde, ceea ce ne poate aduce suficientă energie în zona iubirii de Sine pentru a ne determina să începem să ne preocupăm de noi înşine, de ceea ce ne place cu adevărat, pentru că pe acel lucru îl vom face cu drag şi cu multă pasiune.

Vibraţia zilei ne ajută şi ea, pentru că ne aduce curajul de a depăşi orice urmă de frică ce ne-ar putea sabota, aducându-ne suficientă forţă pentru a trece peste orice gând care vrea să ne dea înapoi. 

Mai este nevoie să mai ţinem cont de ceva, şi anume că atunci când fricile noastre se amplifică foarte mult, de fapt, suntem foarte aproape de succes, iar frica ce ne caracterizează acum este tocmai cea legată de acest succes.

Să comunicăm mult astăzi şi pe parcursul acestei luni, dar mai ales să comunicăm mult cu noi înşine, pentru că numai prin verbalizare vom ajunge să conştientizăm lucrurile şi să descoperim pragurile.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu