luni, 17 mai 2021

 17.05.2021

În succesiunea mandalelor dintr-un an, movul vine, asemenea, unui felinar în noapte, să lumineze, aducând conştientizări şi salturi evolutive, în măsura în care şi noi suntem pregătiţi să le primim.

Aşa cum o sămânţă are în ea potenţialul unui arbore falnic, în acelaşi fel şi movul conţine în interiorul său potenţiale puternice pe care, fiecare dintre noi le foloseşte sau nu, în funcţie de nivelul său de evoluţie.

Ce blochează manifestarea plenară a movului pe mandala de astăzi? Păi, tocmai vindecarea despre care am tot vorbit în ultima perioadă, cea care este provocarea acestui trimetru, dar şi a acestei decade, cea care are atât de multe forme de manifestare încât mulţi se lasă descumpăniţi, crezând că nu o să ajungă niciodată la acea formă care le este necesară şi într-un fel aşa şi este atâta timp cât ei caută cu mintea şi într-o permanentă concentrare numai pe procesul căutării când, de fapt, tot ceea ce au de făcut este să se oprească din căutare şi să lase acea energie vindecătoare să vină la ei, să îi transforme.

Poate tocmai de aceea vindecarea, într-o astfel de zi, cu mov pe mijloc, este mult mai bine înţeleasă ... sau nu. Rămânând în maniera optimistă, prin care înţelegem ceea că avem lucruri de vindecat, movul vine să ne ajute să conştientizăm ce anume avem de vindecat, mai ales că el vine să ne ajute să facem acest lucru la nivelul Spiritului, a acelei energii care se reîntrupează de la viaţă la viaţă şi care deţine potenţiale mari, dar şi o putere foarte mare, iar aceste nu pot fi puse în slujba misiunii pe care o avem tocmai din cauza faptului că, în interiorul nostru, avem o mulţime de lucruri de vindecat şi care, dacă rămân în acest stadiu, ne vor ţine departe de ceea ce avem noi de făcut.

De aceea, vindecarea la nivelul Spiritului este una profundă, mai ales că este multe dintre lucrurile nevindecate de acolo sunt vechi, iar unele chiar foarte vechi, influenţându-ne destinul.

Este nevoie să lăsăm intuiţia să lucreze şi să ne ghideze, să lăsăm să iasă la suprafaţă, într-un mod controlat, acele emoţii care însoţesc lucrurile nevindecate şi care, astfel, sunt un semnal pe care, dacă îl urmărim, ne poate duce la vindecare.

Fricile noastre, pentru că tot avem provocare pe opt, pe curaj, reprezintă un alt element care ne pot indica lucrurile pe care le avem de vindecat la nivelul Spiritului nostru, pentru că orice lucru pe care ne este teamă să-l facem, fără a avea un motiv anume, ascunde, de fapt, o teamă veche cu care venim şi pe care, din păcate, nu o conştientizăm sau o conştientizăm foarte greu.

Din păcate, ne-am obişnuit cu aceste temeri şi frici ca fiind parte din noi, ele fiind programe şi scheme care ne urmăresc de-a lungul reîncarnărilor până în momentul în care le conştientizăm, deoarece conştientizarea reprezintă scoaterea lor la lumină, iar atunci ştim cu ce avem de-a face. 

De aceea este nevoie să lucrăm cu noi înşine, să ne introspectăm mai des, să ne întrebăm cât mai des de ce facem un lucru sau altul şi mai ales să căutăm să medităm mai des, pentru că toate aceste activităţi nu fac decât să ridice semne de întrebare referitoare la cine suntem noi cu adevărat, referitoare la ceea ce ne defineşte pe noi şi astfel începem să dăm jos de pe noi toate aceste elemente pe care le-am considerat ca fiind parte din noi, dar în realitate ele nu erau decât nişte biete frici revindecate.

Spiritul nostru are nevoie de această vindecare, iar odată cu el şi noi.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu