luni, 28 martie 2022

 28.03.2022

Ne-am întrebat vreodată de unde pornesc toate fricile pe care le avem? Ce ne face, de fiecare dată când o frică se manifestă, să rămânem acolo, prinşi ca într-o strânsoare, fără să  căutăm să ieşim din ea, manifestând sentimente de joasă vibraţie?

dar, oare, ne-am gândit vreo dată, să le facem un inventar? Măcar să ştim cu ce avem de-a face, pentru ca atunci când ele apar să nu mai fim surprinşi şi chiar să învăţăm din lecţiile pe care ele ni le aduc.

Frica este un bun învăţător pentru că ea vine acolo unde noi avem o problemă nerezolvată, ceva ce poate am învăţat sau experimentat greşit şi, acum, nu mai avem curajul să reluăm acea experiență sau să căutăm să o reînvățam, deoarece, în interiorul nostru, avem convingerea (unii îi spun teama) că vom repeta acea greşeală şi că ne vom adânci mai mult în temerea noastă, numai că acea greşeală o vom repeta cu siguranţă în moduri în care, în prezent, nici nu ne dăm seama şi vom face acea greşeală din nou şi din nou până când vom învăţa să ne raportăm cu iubire la acea experiență, pentru că numai aşa vom reuşi să ieşim din tiparul repetitiv al greşelilor şi, automat, al fricilor.

Frica este strâns legată de Ego-ul nostru care, pentru a nu greşi (deşi el, în imperfecţiunea sa, nu înţelege că şi greşeala este o experiență de învăţare), ne ţine departe de experiențele vieţii pe care suntem chemaţi să le trăim tocmai pentru a putea să învăţăm din ele. 

Şi uite aşa, ne trezim că ne este frică de bani şi atunci nu vom putea să avem o afacere sau dacă o avem, fie are probleme, fie se descurcă greu de la o zi la alta. Tot din cauza acestei frici ne uităm că suntem pe acelaşi post de zeci de ani şi niciodată nu reuşim să avansăm, fie că ne autosabotăm la examene, fie că nu ne prezentăm le ele şi am învăţat să stăm aşa, la locul nostru "călduţ".

La fel, putem experimenta frica de libertate şi ne mirăm de ce la job tot timpul suntem controlaţi şi supravegheaţi, sau se rămâne în relaţii sau căsnicii toxice sau în locuri în care este clar că nu se va întâmpla nimic bun în perioada care vine.

Frica de mulţime şi de a vorbi în general şi de a vorbi în public, în special, este cea care ne ţine departe de a ne spune punctul de vedere, de a ieşi în faţă, de a comunica cu ceilalţi, de a ne face cunoscuţi, de a avea succes etc.

Sunt sigur că acum, când citiţi această mandală, vă sin şi vouă, în minte tot felul de frici care v-au dat tot felul de comportamente şi atunci, cea mai bună soluţie este să le notaţi pe măsură ce le identificaţi şi să detaliaţi cât mai multe despre ele, pentru că numai aşa putem ajunge la conştientizarea lor şi trecerea peste ele.

De asemenea, este nevoie să luăm serios în calcul posibilitatea de a ne expune exact la stimulii asociaţi unei frici pentru a putea trece peste ea, bineînţeles între-un cadru organizat, beneficiind de ajutorul unei persoane care nu numai că a trecut peste acea frică, dar care a şi transformat-o într-o calitate. De exemplu, dacă ne este frică de apă, atunci mergem să învăţăm să înotăm de la cineva care are experienţă. Sau dacă ne este teamă să vorbim în public, atunci mergem să învăţăm să facem acest lucru de la cineva care stăpâneşte foarte bine această artă. Exemplele pot continua, dar ideea rămâne aceeaşi, anume că avem nevoie să înfruntăm frica şi să trecem peste ea, după ce am înțeles-o bine, în prealabil.

Provocarea ca şi vibraţia zilei de astăzi este pe zece, un număr puternic care reprezintă curajul radiant, cel care ne face să fim determinaţi, dar care are şi partea sa negativă, respectiv timiditatea, atunci când acest corp energetic nu are suficientă energie pentru a se putea manifesta plenar.

De aceea, este nevoie să avem acest corp zece în regulă pentru a ne putea trăi viaţa la nivelul la care dorim, iar pentru acest lucru este nevoie să lucrăm pe aura noastră, să o refacem de fiecare dată când nu este în regulă, iar acest lucru îl simţim prin prisma fricilor care se înmulţesc de la o zi la alta şi lucrurile încep să nu ni se mai pară aşa de frumoase în viaţa noastră, pentru că atunci ne retragem în noi şi dăm voie energiilor din exterior să ne copleşească şi să ne facă să ne temem mai mult.

Haideţi să începem, indiferent când citiţi această mandală, să lucrăm pe aura noastră şi să devină ritualul nostru din fiecare dimineaţă ca să ne refacem, prin meditaţie, aura şi atunci toate chakrele şi corpurile noastre energetice vor începe să funcţioneze şi mai bine.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu