miercuri, 30 martie 2022

 30.03.2022

Suntem în penultima zi a lui Martie şi prima zi din cea de a doua perioadă specială a anului, o perioadă care debutează cu multă iubire, comunicare şi compasiune şi care ne va aduce multe lecţii interesante, lecţii pe care Universul ni le furnizează într-o manieră mult mai părintească decât în celelalte perioade ale anului.

Este un mod foarte frumos prin care Martie îşi încheie ciclul său de anul acest, ciclu care, ca în fiecare an este dedicat iubirii şi lecţiilor pe care le avem în acest domeniu, lăsându-l pe Aprilie să ducă ştafeta mai departe.

Configuraţia mandalei de astăzi vine într-o zi cu dublă provocare pe trei, dar şi cu vibraţia zilei tot pe trei, ceea ce ne aduce, în prim-plan, mintea pozitivă şi necesitatea cultivării ei cât mai des posibil, pentru că mintea noastră pozitivă este cea care ne ajută cu starea de bine, ea ne dă bucuria şi fericirea, ajutându-ne totodată să ne menţinem un nivel optim de serotonină de fiecare dată când manifestăm o stare de bucurie şi zâmbim.

Da, este nevoie să învăţăm starea de fericire şi bucurie pentru că, se pare, am uitat să mai facem acest lucru, am uitat să ne mai bucurăm de lucrurile simple, de faptul că trăim şi suntem sănătoşi şi, din această cauză, căutăm tot felul de "stimulente" care să ne facă să ne regăsim starea de bine, numai că aceste "stimulente" le căutăm în exteriorul nostru, în oameni, în lucruri, în situaţii, în ..., iar când nici acolo nu mai reuşim să le găsim ne lăsăm copleşiţi de o stare de tristețe dusă până la depresie.

Dacă încă nu am înţeles de ce ni se întâmplă to felul de lucruri "triste" este pentru că, în interiorul nostru, noi suntem trişti, iar ceea ce vine către noi pur şi simplu rezonează cu ceea ce avem în interior, iar marea lecţie pe care o avem de învăţat acum, în această perioadă este că: NIMENI NU ESTE RESPONSABIL PENTRU STAREA NOASTRĂ DE BINE, ÎN AFARĂ DE NOI ÎNŞINE, iar dacă dorim să fim fericiţi, tot ceea ce avem de făcut este să ... FIM.

Oare, cât de des ne obiectivăm referitor la modul în care ne simţim? Cât de des ne analizăm gândurile şi emoţiile pe care le experimentăm? Cât de convinşi suntem că nu avem niciun fel de control asupra lor şi suntem un fel de "victimă" a lor?

În Numerologia Kundalini, mintea noastră pozitivă ţine de cel de al treilea corp care este în legătură cu cea de a treia chakră, iar atunci când ea se manifestă ne aduce strălucire şi capacitatea de a ne manifesta voinţa, de fi noi înşine, având, totodată, o influenţă pozitivă asupra meridianelor ficatului şi vezicii biliare. de aceea, modul în care noi alegem să manifestăm partea sa pozitivă, ne ajută să menţinem o stare optimă de sănătate a acestor două organe şi, prin extensie, a celorlalte, dacă este să avem în vedere rolul complex al ficatului în organismul nostru. 

Manifestarea minţii pozitive ne ajută să privim lucrurile din perspectiva pozitivă, să vedem partea lor pozitivă, să manifestăm un tipar de succes, să avem mai multă încredere în noi înşine şi în faptul că lucrurile se vor rezolva cu bine.

Aşa că, de acum încolo, când cădem în negativitate, să ne întrebăm ce anume din interiorul nostru ne-a dus acolo şi să ne readucem în mintea noastră pozitivă. 

Cu siguranţă vom fi mai puţin anxioşi şi mai fericiţi.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu