marți, 3 ianuarie 2023

 3.01.2023

Iată-ne şi la început de 2023, un an care se anunţă destul de interesant, ca să spunem aşa, dar despre care vom scrie în zilele următoare.

Acum, în schimb, vreau să vorbim despre acel turcoaz de pe centrul mandalei de astăzi, o culoare despre care tot am discutat de-a lungul timpului, dar care, astăzi, vine, cu un mesaj foarte interesant pentru noi, având în vedere că suntem la începutul anului şi, chiar dacă ne-am făcut sau nu planuri pentru acest an, energia turcoazului vine să ne adreseze o întrebare pe cât de simplă, pe atât de răscolitoare: Cine suntem noi cu adevărat?

Şi nu mă refer aici la ce funcţie avem, la familia pe care o avem, la locul pe care îl avem în societate, la cât de mulţi bani câştigăm sau cât de mulţi oameni ne respectă sau ne invidiază. Mă refer aici la cine suntem noi atunci când ceilalţi nu ne privesc, atunci când suntem cu noi înşine.

Şi, în completarea acestei întrebări, mai răsare una: Câte măşti ne punem în fiecare zi? În sensul că, de câte ori pe zi ne cenzurăm pe noi înşine, cei adevăraţi şi afişăm, în exterior, un al Eu, unul care nu ne reprezintă şi, de aceea, putem spune că, în acele momente, de fapt, noi îi minţim pe ceilalţi şi ne minţim pe noi înşine.

De ce facem acest lucru? Din teamă că nu vom fi acceptaţi aşa cum suntem; din dorinţa de a aparţine, cu orice preţ unui grup, unul colectiv; deoarece aşa am văzut în familiile noastre şi ni se pare normal să facem şi noi la fel; pentru că nu ne acceptăm pe noi înşine aşa cum suntem şi, de aceea vrem să fim altcineva; pentru că ... şi lista poate continua, fiecare dintre voi, dacă vă daţi voie să fiţi sinceri, putând adăuga alte motive aici şi chiar vă provoc să o faceţi, printr-un comentariu la această postare.

Ce rezultă din această "ascundere" a noastră, din această "minciună" pe care o tot spunem şi ne-o tot spunem? În primul rând un refuz al nostru de a ne cunoaşte mai bine şi de a ne da voie să fim aşa cum suntem: trişti, temători, pesimişti, anxioşi, certăreţi etc. etc., când tocmai acceptarea noastră aşa cum suntem ne-ar putea putea ajuta să ne transformăm.

În al doilea rând, dacă noi nu ne acceptăm aşa cum suntem, nu ne putem iubi pe noi aşa cum suntem, iar de aici apare o altă ruptură în interiorul nostru.

Suntem într-o zi de vibraţie unsprezece, ceea ce în Numerologia Kundalini înseamnă numărul cel mai ridicat, cel care ne "dă aripi", care ne permite să ne ridicăm deasupra provocărilor şi să le vedere rezolvarea, de aceea mesajul pe care turcoazul ni-l aduce astăzi este unul cu atât mai puternic pentru că vine într-o astfel de zi.

Ce putem face noi, la început de an, dincolo de proiectele pe care ni le-am  propus să le realizăm, este să ne dăm voie să fim noi înşine, să ne dăm voie să fim autentici, să ieşim din tiparele în care să le facem pe plac altora, chiar dacă aceste lucru presupune să pierdem, de lângă noi "prieteni" care erau acolo doar pentru faptul că noi le făceam pe plac.

Verdele din mandala de astăzi şi, după cum putem observa avem ceva verde astăzi ne cheamă la iubire de Sine, la acceptare de Sine, la compasiune faţă de noi înşine, iar aceste lucru poate fi realizat doar dacă noi ne dăm voie să fim aşa cum suntem, să ne dăm jos măştile, altfel spus, să fim REALI. Movul din preajma verdelui este semnalul Universului că este lângă noi şi că ne sprijină în manifestarea iubirii de Sine.

S-ar putea ca Ego-ului nostru să nu-i placă acest lucru, mai ales dacă una dintre rănile sale cele mai puternice este cea de abandon, iar astfel se vede abandonat de cei cărora le făcea pe plac, dar dacă avem o discuţie prietenească cu el de fiecare dată când exprimă o astfel de temere, atunci vom reuşi să-l atragem de partea noastră şi să lucreze alături de noi.

Făcând toate aceste lucruri, forţa noastră interioară este mult sporită, având puterea de a determina mult mai uşor, având puterea de a ne urmări mult mai bine interesul şi obiectivele, fără a ne mai abate de la priorităţile noastre.

Să începem, zic!

!!!!!! Dacă încă nu ştii spre ce să te orientezi în dezvoltarea ta personală şi spirituală, te aştept să ne contactezi pentru interpretarea mandalei personale.

 

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu