joi, 5 ianuarie 2023

 5.01.2023

Pentru că suntem în prima zi de cinci din acest an, şi pentru că pe centrul mandalei avem o culoare care are, în spatele său, cifra cinci, mi-am propus să vă vorbesc despre Darul acestui an, dar care este şi el, aţi ghicit, tot cinci. 

Darul este un element din Numerologia Kundalini şi el reprezintă ceea ce ne dăruieşte Dumnezeu, iar modul în care el se calculează este prin adunarea ultimelor două cifre ale anului, respectiv 2+3=5.

În Numerologia Kundalini, cinci este numărul corpului fizic, dar şi numărul echilibrului, aşa că, anul acest vom avea oportunitatea de a ne ocupa mai mult de corpul nostru fizic, de a-l înţelege şi accepta mai bine, de a ajunge chiar să-l iubim, pentru că, vrem-nu vrem, este singurul pe care îl avem în viaţa aceasta şi, dacă o maşină de care ne-am plictisit o vindem şi ne cumpărăm alta, de corpul nu avem cum să ne plictisim şi atunci este nevoie să învăţăm să trăim cu el şi, cu cât vom fi mai armonioşi cu el şi el va fi armonios cu noi şi va răspunde iubirii pe care noi i-o dăm.

Aşa că, dacă anul acesta alegem să facem pace cu corpul nostru, alegem să ne dăm voie să ne privim corpul mai des în oglindă şi să îi mulţumim mai des pentru ceea ce face pentru noi, atunci putem face pace cu el, iar acest lucru ne poate ajuta dacă vrem să îl modelăm într-un anumit fel, fie slăbind, fie construind masă musculară, pentru că el va coopera când va simţi iubire din partea noastră.

Aşadar, în fiecare zi, să căutăm să ne găsim 10 minute şi să ne privim în oglindă, dezbrăcaşi complet, mulţumind corpului nostru pentru că ne ajută să ne realizăm misiunea noastră şi cerându-ne iertare pentru toate emoţiile negative pe care i le-am transmis în această viaţă.

De asemenea, deoarece vorbim tot de corpul nostru, mişcarea fizică va fi mult mai facilă de realizat, iar dacă, pe parcursul acestui an, ea devine un obicei, atunci putem spune că am rezolvat o parte din lenea şi comoditatea noastră, tocmai că am reuşit să ne punem în mişcare la nivelul corpului fizic, iar prin faptul că facem mişcare, punem în mişcare şi energiile din corp, iar acest lucru duce la curăţarea meridianelor noastre, deci atât partea noastră energetică, cât şi cea mentală, beneficiază din plin de mişcarea noastră fizică.

În ceea ce priveşte echilibrul, Divinitatea ne va sprijini ca, pe parcursul acestui an, să conştientizăm zonele în care noi nu suntem în echilibru, să identificăm factorii care ne produc dezechilibre şi, astfel, putem să luăm decizii pentru a reinstaura echilibrul.

Şi, pentru că vorbim de cifra cinci, care este reprezentată de chakra cinci, anul acest ne facilitează comunicarea, fie prin scris, fie orală, fiecare după cum se simte mai bine, de aceea, dacă vrem să aducem îmbunătăţiri în acest sector al vieţii noastre, putem să facem un curs de public speaking, unul de scriere creativă, unul în care să învăţăm comunicarea non-verbală sau orice alt curs care să ne ajute să ne îmbunătăţim capacitatea de comunicare, pentru suntem fiinţe sociale şi avem nevoie să comunicăm.

Şi, pentru că este un an în care comunicarea este sprijinită, poate avem ceva de transmis, poate avem de scris o carte, un articol, un studiu, de făcut tutoriale video etc.

Şi, nu în ultimul rând, cinci este şi numărul învăţătorului, aşa că pentru cei care au ceva de spus, de învăţat pe ceilalţi, este un excelent pentru a începe să dea mai departe, cu condiţia să nu se mai îndoiască prea mult de darul lor, mai ales dacă în tot ceea ce au făcut până în prezent au simţit ghidarea Divinităţii.

A aştepta ca toate lucrurile să fie în perfectă ordine pentru a începe este ca şi cum nu se vor întâmpla niciodată, pentru că atâta timp cât şi Universul evoluează şi se schimbă înseamnă că nici acolo nu s-a atins perfecţiunea.

Aşa că, să lăsăm la o parte "perfecţiunea" care este doar o dorinţă a Ego-ului nostru rănit şi să trecem la treabă!

Condiţia este una singură ... Darul trebuie acceptat, altfel nu avem cum să-l primim.

Aşadar, cât de uşor accepți daruri?

Apropo, tu îţi cunoşti darul?

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu