vineri, 3 martie 2023

 3.03.2023

Înainte de a discute despre mandala de astăzi, având în vedere că este prima zi specială din an, cum ar fi să facem un exerciţiu de meditaţie foarte simplu?

Deschidem poza mandalei de astăzi şi, timp de 10 minute, ne uităm în centrul ei, căutând astfel să rămânem cât mai prezenţi acolo şi, de fiecare dată când mintea noastră pleacă după un gând sau altul ne reamintim să revenim aici şi acum şi să ne concentrăm pe poză. Să nu ne mirăm dacă începem să căscăm, pentru că înseamnă că ne curăţim.

Stă fiecare cât simte, dar măcar 10 minute şi, la final, luăm o foaie de hârtie şi scriem toate informaţiile pe care le-am primit ca ghidare.

Şi, în acest fel, am reuşit să realizăm o meditaţie într-o zi care este deschisă pentru aşa ceva, o zi a cărei energie ne aduce conștientizări puternice şi ne ajută să facem legătura între diferitele informații pe care le aveam şi care, acum, formează o imaginea de ansamblu.

Este, de asemenea, o zi de schimbări de optică, în sensul că suntem provocaţi să vedem lucrurile din altă perspectivă, una nouă, pe care nu o observasem până acum şi care ne-a fost trimisă să ne deschidă un nou capitol în viaţa noastră. Cel mai bine ar fi să dăm voie acestei experienţe să se manifeste, să nu o blocăm, deoarece ne va scoate din tiparele cu care eram obişnuiţi zilnic şi ne va ajuta să le vedem din exterior, să înţelegem existenţa lor, să înţelegem de ce am stat noi în ele, iar acum avem soluţia să scăpăm definitiv de ele prin faptul că vibraţia noastră se schimbă.

Da, este o zi de salt vibraţional, care ne poate ajuta, prin conştientizările pe care le avem, indiferent de domeniu, să trecem pe o vibraţie superioară şi, atunci, vom vedea lucrurile în alt fel, din altă energie, mai ales că este o zi de vibraţie patru, care înseamnă mintea neutră, înţelepciunea, iar când ajungem să o manifestăm înseamnă că am înţeles, acceptat şi integrat acele experienţe şi le înţelegem rolul lor în evoluţia noastră, înseamnă că ne-am iertat pe noi pentru "greșelile" pe care le-am făcut, înţelegem că ele ne-au fost învăţători şi înţelegem că, atunci, atât am putut să facem pe baza a ceea ce ştiam până în acel moment.

Şi, pentru că este o zi cu mult verde, am putea foarte bine să facem o meditaţie de iertare, pentru că, în această lună, mai mult ca oricând, ies la suprafaţă toate aceste aspecte şi se cer vindecate, de aceea astăzi ar fi bine să facem pace cu noi înşine.

Să nu uităm, totuşi, că suntem într-o zi cu dublă provocare pe trei, pe mintea pozitivă şi, chiar dacă movul ne aduce multă energie pozitivă, la nivelul Ego-ului nostru s-ar putea să nu fie plăcută şi atunci acesta este posibil să iasă la suprafaţă prin diverse manifestări, frustrări, reacţii, toate având în spate răni nevindecate, dar acest lucru, aşa cum spun de fiecare dată, nu este neapărat ceva rău, deoarece fiind într-o astfel de zi, putem medita asupra lor, putem înţelege cauza lor şi putem ajunge la vindecarea lor. Totul este să înţelegem că Ego-ul a ieșit la suprafaţă şi să nu dăm curs stărilor pe care se străduieşte să ni le imprime.

Să ascultăm muzică, să ne bucurăm, să ne uităm la un film care ne place, să facem lucruri care ne aduc bucurie şi care ne ridică vibrația şi atunci trecem şi peste Ego-ul nostru şi rămânem pozitivi.

Chiar dacă are mult mov pe centru, mandala de astăzi ne aduce şi o provocare, una care ne va însoţi pe parcursul următoarelor trei luni, anume cea pe comunicarea directă, iar provocările vor veni pe ceea ce vorbim, pe ceea ce dăm mai departe ca informaţie, modul în care ne promovăm etc., iar din aceste provocări vor ieşi la suprafaţă multe dintre fricile noastre din zona comunicării, de aceea, toată această perioadă până în în 3 iunie, când va fi următoare zi specială, va fi una de învăţare, de curăţare, de transcens frici şi blocaje şi, în funcție de cât de mult ne vom implica activ, în final, vom avea partea de o surpriză plăcută, în sensul că putem dobândi un nou dar, o nouă calitate, una foarte importantă în contextul de astăzi.

Aşadar, mandala de astăzi ne aduce multe daruri, multe binecuvântări, dar ne dă şi direcţia pentru perioada următoare, iar de noi depinde ceea ce vrem să facem cu toate aceste elemente.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu