marți, 8 august 2023

 8.08.2023

Luna a opta are ca energie principală vindecarea, de aceea, pe parcursul ei, avem la dispoziţie mai multe momente în care să beneficiem de vindecare, numai că, de multe ori, trecem pe lângă ele şi nu le dăm importanţa cuvenită.

De ce se întâmplă acest lucru? Din cauză că, în interiorul nostru, sunt multe lucruri nerezolvate, situaţii care ne-au impactat Sufletul într-un mod nu prea plăcut, "secrete" de tot felul pe care nu am putut sau nu am avut voie să le spunem, vorbe înghiţite de teamă sau dintr-o stimă de Sine scăzută, iar toate acestea nu au o vibraţie prea ridicată, dimpotrivă şi toate ne influenţează realitatea în care trăim pentru că au devenit filtre prin care o percepem, iar aceste filtre devin, la rândul lor, tipare care ne coordonează viaţa, care ne influențează deciziile zilnice, care ne influenţează inclusiv evoluţia noastră spirituală pentru că având o vibraţie scăzută nu putem să ne ridicăm la nivelul energetic pentru a înţelege anumite informaţii care ne sunt transmise.

Dacă ar fi să comparăm ceea ce am descris aici cu ceva concret, este ca şi cum ne uităm pe geam, prin mai multe straturi de sticlă, iar fiecare dintre ele este murdar de ceva anume, astfel încât nici lumina nu mai pătrunde bine prin ele, iar nici noi nu reuşim să vedem clar ce este afară.

Aşa că, o bună practică pe care o putem face este să "curăţăm geamurile", altfel spus, să curăţăm toate aceste lucruri nerezolvate, iar un prim pas este să le aducem la Lumină, pentru că în lumină are loc, mai bine, vindecarea lor, iar mandala de astăzi ne aduce, pe centrul ei, comunicarea indirectă, scrisul, dar ne aduce şi provocarea cu care venim, pe această linie, din vieţile trecute.

Având acea provocare pe mandala de astăzi şi, dacă cumva, pe mandala personală, scrisul este tot în poziţie de provocare, mai mult ca sigur vom avea tendinţa să nu îi dăm curs, ci să găsim tot felul de activităţi, care să ne ţină tot mai ocupaţi şi care să ne justifice lipsa de timp, dar dacă ne obiectivăm mai mult, dacă dorinţa de scăpa de tiparele limitative este mare, atunci putem trece de provocare şi putem să începem să punem pe hârtie tot ceea ce ne-a supărat de-a lungul timpului, tot ceea ce am ţinut secret şi nu am putut spune mai departe, tot ceea ce am vrut să replicăm şi, din diferite motive, nu am făcut-o, astfel încât să ne eliberăm de povara acestor vorbe nerostite, cuvinte nespuse, precum şi a energiilor din spatele lor.

Şi pentru că suntem într-o zi cu dublă provocare pe opt, dacă experimentăm tot felul de stări de teamă, fie înainte de a începe să scriem, fie în timp ce scriem, să ne folosim de respiraţia conştientă şi profunda care ne poate ajuta să aducem mai multă energie şi să curăţăm astfel chakra a treia. 

Această tehnică ne poate ajuta şi să trecem peste blocajele minţii, pentru că ne ajută să dăm energie în corpul al optulea, aducându-ne, pe de o parte, mai mult curaj, iar pe de altă parte, ne permite să liniştim mintea şi să punem, fiecare dintre cele trei minţi la locul său, pe rolul său, îndeplinindu-şi funcţia pe care fiecare o are.

Nu putem vindeca ceva ce nu am curăţat, de aceea, scrisul de astăzi vine ca un "dezinfectant" general ce ne permite să dăm la o parte toată acea murdărie energetică, permiţându-ne astfel să înţelegem mult mai profund rana pe care o avem acolo şi dând voie energiei vindecătoare să vină şi să-şi realizeze rolul său.

Haideţi, aşadar, să alegem să ne curăţăm, să alegem că ne vindecăm!

Este cea mai bună investiţie pe care o putem face în noi înşine.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu