marți, 25 iulie 2023

 25.07. - 30.07.2023 - Interval de practică spirituală

Dacă ar fi să ne exaltăm în titluri am spune că astăzi se deschide "un mare portal energetic", dar după cum mă ştiţi prefer concretul decât exaltarea.

Da, avem o perioadă de şase zile cu un impact spiritual mult mai puternic, o perioadă care ne cheamă la propriu la muncă spirituală, pentru că este munca cea mai eficientă pe care o putem face cu noi înşine, ale cărei rezultate poate nu se văd imediat, dar care ne pot schimba inclusiv destinul, prin faptul că prin munca pe care o facem, pur şi simplu ne eliberăm de energii grosiere, unele chiar foarte vechi, fie că vorbim de ale noastre din alte existenţe, fie că vorbim de cele venite de pe neam şi care ne-au creat o realitate cu care ne-am obişnuit şi dincolo de care nu putem sau

nu vrem să vedem, iar acum, în această perioadă, putem lucra la curăţarea lor, putem lucra la schimbarea vibraţiei noastre şi trecerea pe o altă frecvenţă, cu alte rezonanţe.

De aceea, este foarte importantă munca spirituală pe care o facem în această perioadă şi, chiar dacă suntem obişnuiţi să mai amânăm, să mai lăsăm pentru altă dată, ACUM este timpul şi momentul să punem în cui, măcar pentru şase zile aceste practici care ne boicotează evoluţia şi să trecem efectiv la treabă.

Bun, o să ziceţi, dar CE să facem efectiv?

În primul rând, avem nevoie de un inventar, dar nu unul care să dureze şase zile, ci unul care să dureze câteva minute şi care să ne răspundă la întrebarea: Care este problema cu care mă confrunt cel mai puternic acum? Şi răspunsul la această întrebare este cel care va reprezenta tema pentru care vom lucra.

CU ce voi lucra?

Fiecare, cu ce poate şi cunoaşte. Cine are iniţieri pe Reiki, poate folosi aceste sistem eficient pentru a trimite lumină pentru curăţarea acelei probleme, dar şi pentru diferite lucruri pe care doreşte să le materializeze.

Cine ştie să realizeze diverse ritualuri, la fel se poate folosi de ele pentru a aduce mai multă lumină şi a materializa ceea ce doreşte.

Şi rugăciunea poate fi folosită, dar aici aş recomanda folosirea atât a rugăciunilor de iertare, cât şi a celor de mulţumire şi, pe cât posibil, a rugăciunilor spuse cu cuvintele noastre.

Un alt instrument puternic îl reprezintă Tehnica Ho'oponopono care, deşi are un nume lung, este foarte scurtă şi eficientă, cu condiţia să fie practică cât mai intens. Sunt patru fraze pe care le putem rosti:

- Te iubesc!

- Îmi pare rău!

- Te rog să mă ierţi!

- Îţi mulţumesc!

Cui le rostim? Divinităţii

Cu ce scop? Acela de a curăţa din noi acele aspecte care au determinat problema cu care ne confruntăm.

Pe cât de scurtă este tehnica, pe atât de eficientă deoarece lucrează la nivel subconştient şi, poate nu vom afla vreodată ce anume aveam acolo ca şi energie, dar cu siguranţă se va curăţa.

Putem, să rostim formula în gând, când mergem pe stradă sau putem să ne oferim, pe parcursul zilei, sesiuni dedicate de cel puţin 10 minute, în care să ne ocupăm de rostirea ei.

Pont: dacă începeţi să căscaţi este de bine, înseamnă că vă curăţaţi. 😉

Această perioadă de şase zile, vine însă şi cu unele provocări: lenea (cu surorile sale amânarea şi comoditatea), comunicarea, iubirea de Sine şi practica spirituală.

Aşadar, peste şase zile, pe data de 30.07.2023, vom trage linie şi vom vedea bilanţul la ceea ce am lucrat până în prezent.

Spor la practică să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu