duminică, 3 decembrie 2023

 3.12.2023

Sunt lucruri care nu pot fi spuse ... aşa am fost învăţaţi să credem. de fapt, este cea mai mare păcăleală cu care Ego-ul caută să ne ţină blocaţi, să nu spunem ceea ce dorim, din diferite cauze. să nu rănim, să nu deranjăm, să nu supărăm, să nu ..., numai că, de fiecare dată când nu spunem ceea ce avem de spus, mai ales atunci când simţim acest lucru, noi nu luăm în calcul şi cealaltă latură a monedei, aceea de a aduce conştientizare asupra unor lucruri, de a aduce un alt punct de vedere, care, chiar dacă pare "interesant" poate fi foarte real, mai ales acolo unde lucrurile tărăgănează de ceva timp şi unde zonele de confort ale clor implicaţi au integrat acea situaţie şi nu mai vor să vadă dincolo de ea, aşa cum este cazul unor firmei, organizaţii sau grupuri de oameni care s-au "îndrăgostit" de o idee şi nu vor să mai vadă şi altă faţetă a ei, considerând pe oricine care vine să le arate şi altceva, ca fiind un "inamic" al lor şi al progresului lor, progres care, între timp, a devenit stagnare. 

Suntem într-o lună a comunicării, în principal verbale, dar după cum ştim "Vorba zboară", spunea un proverb, aşa că este nevoie să îmbinăm ambele forme de comunicare, mai ales că cea scrisă, chiar dacă la prima vedere are un impact mai mic decât cea verbală, pe termen lung, pentru că rămâne, atâta timp cât are un suport pe care să existe, influenţa ei este mult mai profundă, ducând la conştientizări mult mai mari, aşa că niciodată să nu ne îndoim de puterea scrisului.

Spuneam despre mov că îl întâlnim pe parcursul multor mandale din luna aceasta, el venind să ne "împingă", ca să astăzi, să scoate la suprafaţă lucruri care "s-au copt" în interiorul nostru şi care au nevoie să fie cunoscute şi de către ceilalţi, de aceea, este timpul să le punem pe hârtie sau într-un fișier şi să le facilităm să ajungă la ceilalţi.

Suntem într-o perioadă în care Ego-urile, mai mult ca niciodată, defilează la liber proclamându-şi puterea şi superioritatea, căutând să supună pe cât mai mulţi sau, dacă nu reuşesc, să-i împiedice să se manifeste într-un fel care să le aducă lor vătămare sau să le strice "soclurile" pe care s-au ridicat, de aceea, la nivel individual (mai ales că fiecare dintre noi avem diferite răni cu care am venit sau pe care le-am dezvoltat) Ego-ul fiecăruia dintre noi caută să ne conducă total, iar modul prin care noi putem răspunde la această tentativă de control este prin conectarea cu Divinitatea, prin meditaţie şi prin scris, pentru că dacă dăm voie informaţiei venite de SUS să curgă prin noi, de fapt, nu dăm voie Ego-ului să ne controleze şi să ne conducă, iar acest lucru îl sperie.

Nu suntem într-un război cu Ego-ul nostru, ci, mai degrabă suntem ca în pilda "Fiului rătăcitor", iar acest fiu rătăcitor al fiecăruia dintre noi, adică Ego-ul personal, vrea să se întoarcă acasă, numai că nu ştie cum şi de aceea apare acest comportament al lui.

Să ne dăm voie să scriem, să ne dăm voie să-i scriem Ego-ului nostru, cât mai des posibil şi să vorbim cu el cât mai des pentru a-l conecta cât mai mult la realitatea în care trăim, scoţându-l, atât pe el şi şi pe noi, din realitatea pe care şi-a creat-o, acel "ţarc de confort" în care experimentează un sentiment de falsă siguranţă, iar în final, o scădere a vibraţiei, deoarece se decuplează de Sursa Universală, cea din care primim toate informaţiile.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu