vineri, 14 februarie 2020

14.02.2020


Chiar dacă avem mov pe centrul mandalei de astăzi, nivelul trei care vine şi îl înconjoară este cel care ne dă "bătăi de cap" deoarece vine să ne amplifice lucrurile nerezolvate, neînţelese, neiertate, accentuându-ne şi mai mult "problemele" pe care le avem de împărţit cu latura noastră spirituală.

Suntem într-o zi de vibraţie unsprezece, ceea ce ne ajută să vedem lucrurile de sus, iar acest lucru ne poate ajuta să vedem rezolvarea acolo unde nu vedeam nicio soluţie, însă ce facem dacă noi nu vrem să ne ridicăm deasupra lucrurilor, dacă ne place încă să rămânem la nivelul de jos, dacă refuzăm de la nivel interior să aflăm răspunsuri?

Când avem două nivele de mov pe mijlocul mandalei unei zile, vizual este ceva frumos şi chiar ne atrage, însă energetic, poate fi binecuvântare sau blestem, pentru că această energie vine şi ne scanează, asemenea unui RMN, scoţând la suprafaţă multe dintre lucrurile care ne nemulţumesc, care ne dau o stare permanentă de agitaţie, însă nu ni se întâmplă acest lucru pentru că undeva, acolo sus, Dumnezeu se plictiseşte şi nu ştie cum să se distreze, ci pur şi simplu pentru că această energie este o energie care înglobează şi adevăr, dar şi iubire, iar spiritualitate fără adevăr şi iubire este ca o mâncare pe care nu o vedem, nu o simţim, pentru că, de fapt, ea nu există.

Şi, dacă tot vorbim de lucruri pe care energie de astăzi le răscoleşte în interiorul nostru, astăzi avem ca provocare tocmai comunicarea cu Dumnezeu, da "tipul" acela "nesuferit" care se "joacă" cu destinele noastre şi care nu vorbeşte niciodată cu noi sau cel puţin aşa credem noi. Nu este uşor să începem o discuţie cu El, mai ales dacă, atâta timp ne-am raportat la El cu frică, mai ales că tendinţa normală este să ne ascundem de persoana de care ne este teamă.

Dar tocmai acest lucru ne cheamă Universul să nu mai facem astăzi ci ne încurajează să ne deschidem către dialog, către ghidare, să îmbrăţişăm energiile pe care ni le trimite şi care au rolul lor în evoluţia noastră.

Ceea ce avem de înţeles din mandala de astăzi este că energia spirituală este şi atât, ea nu este nici bună şi nici rea şi că polaritatea aceasta noi i-o dăm, în funcţie de cum credem că  ne aduce fericire sau întristare. De fapt şi fericirea sau întristarea sau relative şi sunt date tot de către noi, de modul cum filtrăm lucrurile prin prisma tiparelor în care trăim.

O informaţie care nu ne place acum, nu înseamnă că nu poate fi benefică în viitor, numai că acum noi o percepem ca pe ceva rău, ceva de care avem tendinţa să fugim, pentru că în acest moment ea nu este pe frecvenţa tiparelor în care trăim. Dacă, totuşi, ne dăm voie să ascultăm şi vocea intuiţiei şi ne deschidem în faţa acelei informaţii, s-ar putea ca în viitor să fim surprinşi de schimbările pe care acea informaţie le aduce în viaţa noastră şi atunci, din ceva rău la început, va deveni ceva benefic pentru noi.

În concluzie, mandala de astăzi ne cheamă să ne dăm voie să ne ridicăm deasupra lucrurilor, să ieşim, măcar astăzi, din tipare şi să ne deschidem spre informaţiile noi care ne vin, chiar dacă, acum, pe moment, nu le înţelegem.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu