luni, 3 februarie 2020

3.02.2020


Este frumos când vedem verde în mandală, mai ales când este mai mult, dar oare, chiar ne bucurăm cu adevărat de el? Chiar suntem dispuşi să acceptăm verdele cu toată transformarea pe care o aduce în noi?

Că verdele este asociat cu iubirea, în mandale, nu mai este un secret, însă un secret, chiar un mister mare este rezistenţa pe care mulţi dintre noi o avem referitor la iubire, un cuvânt de altfel înălțător, dar cu o energie foarte puternică.

Venim cu verde pe mijlocul mandalei sau în interiorul mandalei tocmai pentru a ne ajuta să ne armonizăm cu iubirea, numai că această armonizare cu iubirea se produce numai din interiorul nostru, deoarece nimeni nu ne va învăţa să simţim ceea ce noi nu ne dăm voie să simţim.

Da, este posibil ca în altă viaţă să fi fost trădaţi într-o relaţie de iubire sau să fi fost trădaţi de oameni în general şi să fi jurat că nu mai iubim pe nimeni sau că nu mai avem încredere în oameni. Posibil să fi aruncat şi unul sau mai multe blesteme, iar acum toate acestea se întorc împotriva noastră, nu neapărat ca o pedeapsă, ci ca ceva ce este acolo şi ne sâcâie tocmai ca să începem să ne punem semne de întrebare şi să ajungem să remediem ceea ce am stricat altă dată. 

O să întrebaţi acum, dar ce am stricat, dacă ni s-au întâmplat acele lucruri? Am stricat relaţia pe care o aveam cu iubirea în general, modul în care ne raportam la această energie.

De aceea, dacă avem un tipar care se tot repetă referitor la iubire, lucruri care ni se tot întâmplă şi nu sunt prea plăcute, atunci înseamnă că undeva, în această viaţă sau în altele am greşit faţă de energia iubirii, iar acum avem de corectat aceste lucru. 

La fel este şi cu iubirea de Sine, despre care, altă dată, am învăţat că este egală cu mândria şi uite aşa, uşor-uşor, am început să ne urâm, fără vreun motiv anume, iar acest tipar pe care ni l-am format cu atât de multă muncă este unul dintre principalele care ne sabotează existenţa actuală, dar şi cea viitoare, dacă nu facem nimic să îl corectăm. Nu întâmplător în mandala de astăzi avem mai multe poziţii în care este prezent tiparul pustnicului, tocmai pentru a ne face atenţi la modul în care ne raportăm la iubirea de Sine. 

În acest caz, al iubirii de Sine, regula este foarte simplă: dacă ne dăm singuri, ne vor da şi ceilalţi. Să nu avem pretenţii să fie altfel pentru că nu va fi. Noi de ce nu ne dăm? Deoarece considerăm că nu merităm şi atunci ne-am impregnat, în fiecare celulă a corpului nostru, această energie, numai că ea nu rămâne numai la noi, ci radiază şi în exterior, aşa că ceilalţi care vor lua contact cu noi se vor întâlni cu ceastă energie şi o vor manifesta, adică nu vor considera că este necesar să ne dea acel lucru pe care noi conştient în dorim, dar la nivel de subconştient fugim de el.

De aceea, de multe ori, în cupluri, apare această problemă, a faptului că partenerul este insensibil la nevoile celuilalt, când în realitate, celălalt nu-şi doreşte nimic pentru propria persoană şi proiectează pe cel pe care îl acuză de "insensibilitate şi indiferenţă", blocându-l să facă ceva, iar aici mă refer, în egală măsură şi la bărbaţi, dar şi la femei.

Să reflectăm la astfel de lucruri ne cheamă mandala de astăzi, chiar dacă nu este un subiect prea plăcut pentru noi deoarece ne răscoleşte în interior şi ne strică "ţarcul" cu care ne-am obişnuit!  

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu