joi, 20 februarie 2020

20.02.2020


Intrăm în ultima decadă a lunii Februarie, într-o zi cu mulţi de doi, dintr-o lună de doi, aşa că rămânem, în continuare în energia lui doi, cu bune şi cu mai puţin bune, cu lucruri înţelese mai bine sau mai puţin bine, cu succese sau cu lecţii. 

Galbenul de pe centrul mandalei ne cheamă, pe parcursul acestei perioade, la muncă, la materializare. la concretizare, pentru că oricât de mult am visa, visul este necesar să se mai şi materializeze, altfel rămâne doar o energie potenţială, care se putea transforma într-un succes sau într-o lecţie, în ambele cazuri având ceva de câştigat de aici.

De multe ori suntem buni la capitolul visare, planificare dar, din păcate, nu ne pricepem şi la materializare, iar aceasta este una din lecțiile pe care am venit să le învăţăm. De aici, din această situaţie, mai ales după multe "încercări" am putea spune să nu ştim să facem acest lucru, că nu este de noi şi că, probabil vom dobândi această abilitate în altă viaţă 😀 (de multe ori aceasta este fraza pe care o aud de la persoanele care au pornit pe calea evoluţiei spirituale şi se împotmolesc într-un anumit punct).

De ce nu este corectă, din punctul meu de vedere, această idee? În primul rând pentru că ea este pornită de la nivelul orgoliului nostru, orgoliu care ne ţine într-o stare de minciună, creându-ne o idee falsă despre noi înşine, o idee că suntem perfecţi şi că tot ceea ce facem noi este cel mai bine, iar toţi ceilalţi nu vor decât să ne scoată de pe "drumul" nostru, prin ideile pe care ni le împărtăşesc.

Ce avem de făcut? În primul rând să ne curăţăm orgoliul de toate energiile care nu sunt în armonie cu Universul şi care ne ţin separaţi de Planul Divin. Cum? Cum poate fiecare, în funcţie de tehnicile energetice pe care le cunoaşte sau folosind cea mai la îndemână tehnică, respectiv rugăciunea, cu condiţia să dăruim energia acelei rugăciuni sau acelor rugăciuni pentru curăţarea orgoliului nostru.

În al doilea rând să începem să avem o mai bună legătură cu planul material, fie prin sport, mişcare zilnică, fie prin activităţi fizice, tot zilnice, deoarece numai aşa ne putem conecta mai uşor cu acest plan, iar prin disciplina zilnică începem să ne educăm şi să învăţăm ce înseamnă planificarea, dar mai ales respectarea ei. Formăm astfel un nou obicei, însă formarea acestui obicei durează, aşa că dacă noi credem că după 21 sau 28 de zile de lucru am învăţat, iar în următoarele zile revenim la vechile obiceiuri, înseamnă că nu am făcut decât să ne minţim pe noi înşine.

Ne-am educat să fim reactivi şi mai puţin proactivi şi chiar acest lucru este nevoie să fie schimbat, deoarece vom ajunge în anumite momente când Universul ne va ţine în foc continuu şi atunci vom vedea ce înseamnă să ne schimbăm forţat. Din păcate lăsăm bolile să vină peste noi şi să ne împingă la schimbare, fiind nevoiţi să o facem, deoarece alternativa nu este pe placul nimănui. La fel, ajungem în tot felul de situaţii pe care le-am fi putut preveni dacă ne-am fi schimbat, iar acum este nevoie să ne schimbăm pe repede înainte.

Suntem într-o zi a cărei mandală ne cheamă la acţiune, una în deplin acord cu Universul, una plină de comunicare cu Divinitatea şi cu Planul Său, una care ne cheamă la iubirea de Sine, deoarece iubirea de Sine este una dintre cheile cu care se accesează energiile  Universului şi pot fi folosite în materializarea planurilor şi proiectelor pe care le avem. De asemenea, este o zi în care putem vindeca mai uşor orgoliul, pentru că, aşa cum se vede şi din mandală, astăzi lipseşte rozul, dar şi roşul, orgoliul nostru fiind astfel mult mai deschis la schimbare, deoarece se nu se mai simte aşa de puternic, iar impulsivitatea noastră este şi ea mult mai redusă.

Vibraţia zilei este opt, ceea ce ne aduce mult curaj, iar acest lucru ne ajută să trecem peste multe dintre blocajele noastre mentale şi să ne reluăm drumul de la care, din păcate, ne-am abătut singuri. 

Când avem curajul lui opt reuşim să trecem peste provocările lui doi, provocări cu care ne întâlnim astăzi. Numai că aceste provocări ale lui doi, de astăzi, nu sunt la fel ca în alte zile, ci ele vin la pachet cu o anumită formă de înţelepciune, deoarece ele vin astăzi să ne ajute să învăţăm ceva de la ele, manifestându-se mai lent decât în alte zile, ca şi cum s-ar manifesta cu încetinitorul doar-doar reuşim să înţelegem ceva din jocul lor. Este asemănător cu o realizarea, cu încetinitorul, a unei figuri de arte marţiale, tocmai pentru a-i înţelege mișcarea şi a o putea reproduce şi noi.

Cu o foarte mare parte din mandala de astăzi ne vom întâlni şi pe data de 29, aşa că pe parcursul acest decade vom putea urca de la doi la unsprezece, dacă vom reuşi să facem pace cu orgoliul nostru şi vom înţelege ce anume avem de schimbat la noi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii. 
 
#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata,
#numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu