luni, 3 mai 2021

 3.05.2021

Astăzi este cea de a doua zi specială din an, o zi cu o încărcătură energetică foarte puternică, o zi care vine să ne ajute să ne manifestăm mai bine latura spirituală sau să ne deschidă spre ea, dacă încă nu am făcut-o încă, dar şi o zi care stabileşte ceea ce avem de făcut pentru perioada următoare, ajutându-ne astfel să înţelegem mai bine de ce  este nevoie să lucrăm cu anumite energii pe parcursul următoarelor trei luni.

Pe parcursul următoarelor trei luni provocarea noastră principală va fi legată de vindecare, la toate nivelurile şi structurile posibile, vindecare care vine, în primul rând cu provocarea acceptării necesităţii ei, pentru că, de multe ori, în calea vindecării stă propriul nostru refuz de a accepta vindecarea, pentru că noi considerăm că nu avem nevoie de ea, respingând astfel toate informaţiile pe care Universul ni le trimite prin diferite surse. De aceea, în cazul bolilor, prima etapă cu care se confruntă cei bolnavi este acceptarea faptului că ei sunt bolnavi şi că au nevoie de vindecare.

Odată acceptată necesitatea vindecării, odată eliminată această negare a realităţii, putem începe să realizăm procesul de vindecare, care diferă de la persoană la persoană, care diferă ca şi mijloace de realizare, pentru că dacă unul are nevoie de vindecare la nivelul corpului fizic, altul are nevoie de vindecare la nivel spiritual, la nivelul corpului energetic. 

De aceea este foarte important să fim deschişi în faţa informațiilor care ne vin, indiferent de sursă şi să vedem care este mesajul pe care ni-l aduc, dar mai ales să căutăm să nu le banalizăm, crezând că mesajul lor nu este prea important pentru noi. Este posibil ca, la început să avem nevoie de vindecat ceva uşor, dar care odată vindecat să deblocheze ceva măreţ sau să ne deschidă drumul către ale vindecări.

O zonă aparte o reprezintă comunicarea în special şi cea indirectă, în particular, cea prin care creăm şi ajutăm atât la vindecarea celorlalţi, cât şi la cea a noastră. Din păcate, în această zonă, se observă un mare dezechilibru în ultimii ani, pentru că din ce în ce mai mulţi oameni evită să-şi asume această parte a comunicării, cea prin care pot să creeze şi să se exprime pe Sine astfel, preferând să se retragă în interiorul lor, într-o lume imaginară ce nu are nicio legătură cu realitatea înconjurătoare, înconjurându-se cu straturi şi straturi de proiecţii mentale cărora ei le spun visuri, dar care, în realitate nu ajung nicio dată să fie materializate, pentru că nu se face niciodată pasul firesc către concretizarea lor, ducând, cu timpul, la izolare, dar mai ales la boală. 

Din păcate, numărul cazurilor de probleme la tiroidă a crescut în ultimii ani, iar acest lucru se datorează tocmai acestei lipse de recomunicate, a faptului că ceea ce avem de spus, de scris, de compus, de pictat, de desenat,de fotografiat, de creat, de ..., pur şi simplu nu se mai întâmplă, iar acea energie rămâne blocată în noi şi, cum are legătură cu comunicarea, ajunge să afecteze glanda tiroidă şi, automat, dă peste cap tot sistemul nostru glandular.

Soluţia este una cât se poate de simplu şi anume comunicarea prin creaţie. Ce să creăm? Ceea ce ne vine. Dacă acum avem chef să desenăm, să facem acest lucru. Găsim pe internet o multitudine de tutoriale gratuite sau plătite care ne pot învăţa acest lucru. La fel este şi cu scrisul, cu pictatul, cu cântatul la un instrument sau cu voce, cu modelatul diferitelor materiale (argilă, răşină, ceară etc.), cu fotografiatul, cu diferitele activităţi de tip do-it-yourself etc. 

Tot ceea ce avem de făcut este să începem, pentru că, dacă la un moment-dat nu ne va place, putem să trecem la altă activitate şi tot aşa până când ajungem la cea la care ne vom pricepe cel mai bine, la care la care ni se deschide Sufletul. Dar până atunci este nevoie să trecem prin toate celelalte care, acum ni se par importante pentru noi şi să ne luăm, de acolo, ceea ce avem nevoie, să înţelegem ceva de acolo, chiar dacă acum nu ştim ce anume.

Să lăsăm, aşadar, această energie să ne ghideze şi să avem încredere că o va face bine, chiar dacă nu ştim unde ne va duce! În schimb, Universul ştie şi va avea grijă să ne ghideze pe parcursul întregului proces, cu condiţia ca noi să ne dorim să se întâmple acest lucru.

Suntem într-o zi de vibraţie patru, ceea ce ne aduce multă înţelepciune, iar această înţelepciune înseamnă, de fapt, un echilibru între partea negativă şi cea pozitivă a oricărei situaţii, fără a ne lăsa influenţaţi de vreuna dintre ele.

Să rămânem acolo, în starea de înţelepciune şi să ne dăm voie să creăm, lucruri frumoase, să aducem şi să ne aducem vindecare!

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu