miercuri, 12 mai 2021

 12.05.2021

Provocarea pe care mandala zilei speciale din data de 3 mai ne-a lăsat-o este legată de vindecare. Începând cu data de 10 mai am intrat într-o decadă care are ca scop tocmai vindecarea diferitelor aspecte din viaţa noastră, iar mandala de astăzi ne oferă două nivele de energie vindecătoare pe care să le folosim pentru a ne identifica zonele la care mai avem de lucrat.

În primul rând, energia vindecătoare de astăzi vine să ne reamintească să nu uităm de mentalul nostru, cel care are nevoie mereu de atenţia noastră pentru că el este cel care ne influențează foarte mult viaţa, în bine sau în rău, în funcţie de cum îl educăm. 

Tiparele noastre mentale sunt cele după care rulăm în fiecare zi, an la rând, iar în cazul unora chiar o viaţă întreagă, fără a ne pune vreodată problema dacă aceste tipare sunt bune sau nu, dacă ele ne ajută să evoluăm sau ne blochează evoluţia, dacă ne deschid către oportunităţi sau, dimpotrivă, ne îndepărtează de ele.

La prima vedere, fiecare dintre noi am putea spune că avem cel mai grozav mental, aşa de grozav că suntem pur şi simplu îndrăgostiţi de propriul nostru mental, dar această dragoste este una, aţi ghicit, doar la nivel mental. Ne îndrăgostim de propria noastră minte pe care o considerăm cea mai grozavă pentru că alta nu avem, iar în momentul în care apare ceva care ne pune la îndoială această certitudine luăm o poziţie defensivă văzându-i, pe cei care au făcut acest lucru, ca pe duşmanii noştri cei mai mari.

Numai că toate aceste tipare de gândire pe care le vehiculăm nu sunt altceva decât scheme de gândire în care suntem prinşi şi care, dacă nu sunt schimbate, ne ţin într-o zonă de vibraţie joasă care ne poate duce la îmbolnăviri, iar când acest lucru se întâmplă, atunci ne simţim nedreptăţiţi, victime ale unui Dumnezeu pedepsitor şi răzbunător, al unui destin implacabil. În momentul în care ni se spune că este nevoie să ne schimbăm modul de a gândi, primul impuls este negarea totală pentru că nu concepem ca noi să fi gândit rău şi să ne mai fi şi îmbolnăvit din această cauză. 

Aici, din acest punct se face diferenţierea dintre cei care îşi aduc aminte de smerenia în faţa Divinităţii şi acceptă că este ceva în neregulă cu ei, acceptă că au nevoie să face o schimbare sau mai multe, căutând chiar ajutor specializat care să îi ajute să-şi identifice tiparele de gândire care i-au adus în situaţia nefericită, pe de o parte şi ceilalţi, care consideră că în continuare sunt victimele destinului implacabil şi că este musai nevoie să se certe cu cineva, iar acel cineva este, invariabil Dumnezeu, de a cărui existenţă, culmea, acum îşi amintesc.

Boala nu ne este pedeapsă, ci un învăţător, un răspuns la dezechilibrul pe care noi l-am creat şi care vine să ne ajute să înţelegem ce avem de schimbat la noi. Cu cât înţelegem mai bine acest lucru, cu atât vom reuşi să ne vindecăm mai repede şi mai bine, Universul având grijă întotdeauna să fim recompensaţi pentru schimbarea pe care am făcut-o. Se putea să fim recompensați şi fără să trecem prin boală? Cu siguranţă, da, dar acest lucru ar fi presupus ca noi să ne obiectivăm mai des şi să observăm că lucrurile nu merg aşa cum am fi vrut noi atunci când mentalul nostru nu este în regulă.

Mandala de astăzi este cu atât mai interesantă cu cât mentalul este cel care blochează nivelul doi să se manifeste complet, adică vindecarea noastră este blocată to de către mental, care consideră că nu are nevoie de vindecare, de aceea provocarea în acest caz este şi mai mare. 

Cel de al doilea nivel de vindecare de pe mandala de astăzi vine să ne ajute să ne identificăm provocările de natură sexuală pe care le avem de rezolvat, pornind de la cele în care considerăm activitatea sexuală ca fiind ceva ruşinos şi ajungând în partea cealaltă unde activitatea sexuală este exacerbată foarte mult, unde este folosită ca un înlocuitor al iubirii.

Cele două provocări de astăzi sunt foarte puternică în contextul în care ţinem strâns de mentalul nostru pe care îl considerăm ideal, dar şi de activitatea sexuală pe care o considerăm perfectă aşa cum este. Numai că, toate aceste provocări apar într-o lună în care adevărul este lăsat deoparte, căutând s-l substituim cu tot felul de alte lucruri şi crezând că astfel îl vom acoperi total.

Numai că iubirea şi adevărul sunt energiile de bază ale Universul şi, oricât de mult căutăm noi să le blocăm, la un moment-dat va fi nevoie să ne confruntăm cu ele, dar mai ales să le ne deschidem şi să le acceptăm, iar în acel moment toate celelalte minciuni pe care ni le-am tot spus vor cădea automat, pentru că în vindecare despre acest lucru este vorba, despre îndepărtarea iluziilor şi minciunilor şi aducerea adevărului şi iubirii, iar în acel moment totul se schimbă, pentru că suntem pe frecvenţa Universului.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu