miercuri, 5 aprilie 2023

 5.04.2023

Bleu, în tiparele de pe centrul mandalei, apare în două posturi, respectiv cea în care se găseşte ca şi culoare principală, cum este astăzi şi cea în care se găseşte pe nivelul doi al mandalei, cum a fost ieri şi, în cele mai multe cazuri, succesiunea aceasta, în care bleu este pe nivelul doi, iar în ziua următoare este pe centrul mandalei, apare de mai multe ori pe parcursul unei luni.

M-am întrebat mereu, de când interpretez mandale, de ce această succesiune şi ce intenţie a avut Divinitatea cu cele două zile? Răspunsul se găseşte în semnificaţia culorilor.

Bleu este comunicarea indirectă, cea care accesează partea noastră de creativitatea ajutând-o să se exprime şi, pentru a o putea exprima, este nevoie să ne dăm voie să ne introspectăm, să medităm, să coborâm în interiorul nostru şi să căutăm în ce constă efectiv creativitatea noastră, să dăm la o parte tot ceea ce ni se pare că ne-ar putea defini creativitatea, pentru a rămâne esenţa noastră interioară, acel lucru pe care vrem să-l exprimăm şi care să ne reprezinte în totalitate, numai că, de multe ori, fie nu ştim cum să-l căutăm, fie nu avem curajul să-l exprimăm şi, atunci, Divinitatea ne-a trimis roşul, sub formă de determinare, ca să ne "împingă" să facem ceea ce avem de făcut, deoarece aici nu este vorba doar de a scrie, de a compune muzică, a picta, a fotografie etc. etc., ci este vorba despre cum ne definim pe noi ca indivizi, despre cum ne stabilim rolul în societate, familie, grup de prieteni etc.

Când noi comunicăm, de fapt, nu facem decât să arătăm celorlalţi, dar şi nouă înșine, poziţia noastră, deoarece prin modul în care comunicăm suntem luaţi în seamă de ceilalţi şi ne validăm şi noi ca indivizi şi, chiar dacă nu întotdeauna reuşim să fim cei mai buni excomunicatori, fie că vorbim de comunicarea verbală sau cea indirectă, acest lucru se poate îmbunătăţi, însă este mult mai bine decât atunci când nu comunicăm deloc, iar acest deloc nu este pe placul Divinităţii deoarece vine în contradicţie cu tot ceea ce întâmplă în acest Univers în care totul este într-o permanentă comunicare, chiar dacă nouă nu ni se pare.

Legat de comunicarea de pe centrul mandalei de astăzi, avem două provocări, prima fiind comoditatea, care ştim bine că este o latură a neiubirii de Sine, iar acest lucru va activa şi mai mult blocajele noastre pe comunicare, dându-ne impresia că mai bine lăsăm comunicarea pentru altă zi, că şi aşa nu prea avem ce spune (partea aceasta este de la Ego citire), iar a doua provocare este legată de ceea ce spuneam mai sus, respectiv de a găsi determinarea să o facem, şi dacă vrem să determinăm lucrurile în viaţa aceasta, ar fi bine să găsim acea determinare în mod proactiv, pentru că altfel ne vor apărea, în cale, tot felul de situaţii care ne vor provoca să ne găsim determinarea şi să comunicăm reactiv, iar acest lucru se va întâmpla până când ne vom schimba modul de a pune problema şi nu vom mai fugi de ceea ce avem de făcut, deoarece, în realitate, fugim de noi înşine şi de lecţiile pe care, culmea, tot noi ni le-am ales în momentul în care am decis să venim la întrupare.

Bun, am încheiat cu partea teoretică şi contextuală, aşa că să trecem la practică!

1. Luăm o foaie de hârtie (mai multe chiar) şi începem să scriem pe ea răspunsuri la întrebarea "Cine suntem noi?" Care este povestea pe care o putem spune despre noi în acest moment, dacă cineva ne-ar cere acest lucru.

2. Continuăm cu informaţii legate de: cum ne vedem pe noi înşine, ce ne place la noi şi ce nu ne place la noi, cum am dori să fim văzuţi de ceilalţi, ce anume ne-ar place să facem cu adevărat, dacă toate lucrurile în viaţa noastră ar fi ideale (am avea banii pe care îi dorim, mașina pe care o dorim, casa pe care o dorim, familia pe care o dorim etc.).

3. Care credem că sunt blocajele din viaţa noastră şi care credem că este sursa lor?

4. Cui mulţumim pentru lucrurile bune din viaţa noastră şi pe cine dăm vina pentru lucrurile mai puţin bune din viaţa noastră?

5. Dacă am scrie Divinităţii o scrisoare, ce anume am scrie în ea?

Avem nevoie să scriem mai mult, să comunicăm mai mult, pentru că numai aşa ne putem defini pe noi înşine, iar ceilalţi vor ştii cum să ne perceapă, de aceea, persoanele care nu comunică şi preferă să stea într-un con de umbră, de cele mai multe ori, dezvoltă boli ale tiroidei sau ale laringelui, tocmai din cauză că acumulează frustrări, iar aceste frustrări afectează energetic chakra a cincea, cea care este responsabilă de comunicare. numai că, mai afectează ceva, anume sistemul nostru osos şi comunicarea cu Divinitatea.

Aşadar, soluţia este numai la noi şi la deciziile pe care alegem să le luăm pentru a rezolva această provocare şi a o transforma într-o calitate.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu