marți, 11 aprilie 2023

 11.04.2023

Movul de pe centrul mandalei de astăzi vine într-un context foarte interesant pentru această decadă în care ne aflăm şi care stă sub semnul comunicării indirecte.

Dacă această perioadă ne-a fost dată tocmai pentru că, din punct de vedere al Divinităţii, este una oportună pentru a scoate la suprafaţă, din interiorul nostru, toate acele experienţe care nu au fost verbalizate sau despre care nu am scris niciodată, movul de pe centrul mandalei de astăzi vine să ne ajute să facem acest lucru, mai ales că provocarea mandalei de astăzi este chiar cea legată de comunicarea indirectă.

Avem o oportunitate mare astăzi, anume să ne folosim de energia de pe centrul mandalei pentru a putea scoate la suprafaţă acele lucruri care ne blochează evoluţie spirituală, mai ales că această energie ne ajută să pătrundem mai adânc în interiorul nostru şi, dacă ne dăm voie să fim ghidaţi, vom putea identifica acele experienţe care ne-au influenţat foarte mult evoluţia noastră, care ne-au determinat noi tipare şi care, chiar dacă ne-au adus lecţii importante în viaţa noastră, au reprezentat obstacole grele care au lăsat urme adânci în interiorul nostru.

De aceea, astăzi, dacă ne dăm voie, avem şansa să le înţelegem, pe deplin, rolul lor, avem şansa să trecem definitiv peste ele şi să rămânem doar cu lecţia, dar să reuşim să ne iertăm pentru modul în care am acţionat şi care ne-a determinat să fim cine suntem acum.

Este foarte important să punem pe hârtie, cu cât mai multe amănunte, tot ceea ce ni s-a întâmplat pentru că numai aşa reuşim să înţelegem că acele evenimente au avut rolul lor în evoluţia noastră şi numai aşa puteam evolua, iar dacă reuşim să acceptăm aceste lucruri, înseamnă că lecţia a fost învăţată, chiar dacă cu multe "cicatrici" la nivelul Sufletului nostru.

Toată această decadă în care am intrat de curând este un cadou pe care Divinitatea ni-l face, deoarece consideră că a venit momentul să vindecăm şi să mergem mai departe. Dar, pe principiul "mulţi chemaţi, puţini aleşi", depinde de fiecare dintre noi dacă trecem pe lângă această perioadă fără să ne intereseze prea mult de ceea ce ne oferă sau o folosim pentru binele nostru cel mai înalt, dacă o folosim pentru a încheia capitole de mult deschise şi pentru a merge mai departe spre noi experienţe care, în final, nu sunt decât părţi ale vieţii nostre.

Avem astfel şansa să vindecăm blocaje din viaţa noastră, mai ales că vindecarea, în mandala de astăzi, este atât în poziția de provocare, cât şi în cea de calitate, fiecare putând alege cum vrea să se raporteze la ea.

Vibraţia zilei, care este patru, ne poate aduce înţelepciunea necesară pentru a putea valorifica bine această zi, pentru a alege ca ceea ce a fost în trecut să rămână acolo, iar noi, prin iertare, să ne concentrăm pe ceea ce trăim în prezent.

Aşadar, să ne folosim de una dintre cele mai puternice forme de terapie care este la îndemâna tuturor, anume scrisul, şi să lăsăm intuiţia să ne ghideze pentru a putea scrie despre acele lucruri care ne-au "bântuit" mult timp şi pe care, astăzi, avem şansa să le închidem pentru totdeauna.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu