sâmbătă, 1 aprilie 2023

 1.04.2023

Iată-ne şi la începutul lunii Aprilie, o lună care debutează cu mentalul pe centrul mandalei şi, cumva chiar nu este întâmplător acest mental, mai ales că numerologic este luna a patra, deci provocarea noastră pe parcursul acestei luni este legată de cât de mult reuşim să ne păstrăm mentalul în zona neutră, de cât de mult reuşim să ne păstrăm înţelepciunea în diferitele situaţii prin care vom trece.

Este o lună în care da, energia mentală se va simţi mult mai bine, mentalul nostru va căuta să iasă cât mai în evidenţă, de aceea, în acest context avem posibilitatea să-l vedem la lucru, să-l observăm cât mai profund şi să-l cunoaştem tot mai bine, să înţelegem modul în care ne afectează partea sa negativă, cât de adânc ne ducem în această negativitate şi cât de uşor sau dificil ne este să revenim la starea de echilibru şi, totodată, vom putea observa mult mai bine partea pozitivă a mentalului nostru, cât de uşor ne este să o accesăm şi în ce situaţii ieşim din ea pentru a intra, din nou, din păcate, în partea negativă.

De aceea, luna aceasta ne va ajuta, prin observaţiile pe care le facem, dacă dorim să le facem, să învăţăm ce înseamnă neutralitatea mentalului nostru, ce înseamnă să evităm să cădem în negativitatea, dar şi pozitivitatea extremă, ce înseamnă înţelepciunea şi detaşarea şi cum le putem cultiva, astfel încât să devină un tipar pozitiv, mai ales că mintea neutră are ca şi corespondent, în sistemul nostru energetic, chakra a patra, care se mai numeşte şi Chakra inimii, cea la care ne raportăm atunci când vorbim de iubire şi de Suflet.

Apropo de tipare, avem posibilitatea, luna aceasta să observăm multe dintre tiparele noastre vechi şi care nu ne dau voie să evoluăm şi, totodată, avem posibilitatea să ne creăm altele noi, care să ne ajute în evoluţia noastră şi care, prin atenţia şi energia de care beneficiază din partea noastră, se vor dezvolta şi vor deveni mult mai puternice.

Să nu uităm că, pe mandale, rozul care reprezintă mentalul are, întotdeauna, alături, portocaliul care reprezintă vindecarea, de aceea, pe parcursul acestei luni vom avea multe oportunităţi să lucrăm la vindecarea mentalului nostru.

Galbenul va fi şi el prezent mai mult în mandalele de luna aceasta, iar aceste lucru ne aduce mai multă mişcare, atât fizică, cât şi energetică, dar şi organizare.

Pe de o parte, avem nevoie să ne mişcăm mai mult, deoarece mişcarea fizică ne ajută să eliberăm din energiile stagnante, iar pe de altă parte ne ajută să ieşim mai repede din zona mentalului negativ, deoarece ne aduce mai multă vitalitate şi produce mai multe endorfine, aducându-ne aşadar, o stare de bine, de fericire.

De asemenea, mişcarea fizică ne creează şi un obicei pozitiv de a ne pune repede în mişcare în orice proiect pe care dorim să îl realizăm, iar atunci când vrem să creăm noi tipare, ne ajută să trecem peste blocajele vechilor tipare, care ne vor captivi în energia lor.

Şi, dacă tot vorbim despre crearea tiparelor noi, să avem în vedere că o dată create, este nevoie să fie şi repetate, zi de zi, până în momentul în care le-am integrat complet şi le-am implementat la nivel subconştient, iar pentru a realiza aceste lucru avem nevoie să ne  organizăm timpul astfel încât ele să devină parte a rutinei noastre zilnice.

Luna aceasta ne aduce şi multă creativitate, însă şi provocări în ceea ce priveşte exprimarea ei, mai ales că această provocare este cea principală pe mandala de astăzi. Dar cum Divinitatea nu lasă lucrurile la întâmplare, în decada 10-19 aprilie 2023, vom fi stimulaţi să ne exprimăm mai mult creativitatea, să scriem, să desenăm, să pictăm, să facem grafică pe calculator, să fotografiem, să facem aranjamente florale, să împletim ce ne place nouă să împletim etc.

Şi comunicarea cu Divinitatea este favorizată luna această, cu condiţia să vrem să facem acest lucru, mai bine zis să ne ridicăm deasupra Ego-ului care nu prea înţelege de ce este nevoie să comunicăm cu Divinitatea, mai bine zis, nu înţelege de ce ar mai fi cineva deasupra lui.

Tiparul de pustnic iese şi el la suprafaţă luna aceasta, activând astfel propriul nostru tipar interior de pustnic şi, cu această ocazie, putem observa cât mai este activ în interiorul nostru sau care dintre provocările sale încă ne mai dau bătăi de cap, respectiv: neiubirea de Sine, relaţionarea cu ceilalţi, relaţia cu banii, sexualitatea.

Aşadar, o lună de acţiune, o lună care poare reprezenta un salt important în evoluţia noastră, o lună în care putem face upgrade mentalului nostru, cu condiţia să ne stabilim intenția în această privinţă. 

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu