joi, 13 iulie 2023

13.07.2023

Vindecare, vindecare ... când o să apari tu oare? 

În ultima vreme, apare tot mai des această întrebare, justificată, pe de o parte, dar nejustificată, pe de altă parte şi o să vă spun şi de ce o consider aşa.

Atunci când dorim vindecarea este foarte bine, deoarece înţelegem că ceva nu este în regulă cu noi, că poate este nevoie să schimbăm ceva, să învăţăm ceva, să practicăm ceva etc., în concluzie să facem ceva diferit de ceea ce am făcut până acum, iar acel ceva diferit este strâns legat de modul în care noi ne elevăm nivelul de conştiinţă, dându-ne voie să fim expuşi la adevărurile Divinităţii, chiar şi atunci când aceste adevăruri nu sunt neapărat pe placul nostru, dar având dorinţa şi determinarea interioară de a fi cât mai mult timp expuşi la ele, de a le integra în viaţa noastră de zi cu zi, iar acest lucru va duce clar la creşterea nivelului nostru de conştiinţă, la creşterea vibraţiei interioare şi, automat la declanşarea procesului de vindecare, în primul rând, în plan energetic, iar în al doilea rând, în planul fizic.

Aceasta este atitudinea proactivă faţă de vindecare, în care noi începem să ne deschidem către ea, începem să ne acceptăm părţile întunecate şi, automat să le integrăm, sprijinind astfel, tot mai mult, procesul de vindecare.

Spuneam, mai sus, că uneori întrebarea legată de vindecare poate părea nejustificată, iar acest lucru are legătură cu cea de a doua atitudine pe care o putem manifesta, respectivă cea reactivă, în care noi doar reacţionăm la ceea ce ni se întâmplă, înţelegem cumva că avem nevoie de vindecare, dar nu facem din dobândirea ei o preocupare permanentă, ci începem să facem câte ceva, dar nu întotdeauna şi finalizăm.

Această atitudine reactivă este legată, adesea, de Ego-ul nostru, cel care s-a obişnuit atât de mult cu rănile pe care le are şi care îi determină realitatea în care trăieşte, încât, de multe ori, vindecarea vine ca ceva ce poate să îi dea peste cap această realitate cu care s-a obişnuit şi, de aceea, de multe ori, refuză vindecarea sau, dacă cumva începe să o accepte, o aşteaptă ca pe ceva ce "trebuie" să vină din exteriorul nostru, de ce aceea, de multe ori, are întrebări de tipul: "mai vine vindecarea aia odată?" sau "mai am mult de aşteptat?", asemănător celebrului măgăruş din filmul Shrek, care, plictisit de drum, adresa mereu întrebarea "are we there yet?", adică "am ajuns deja acolo?".

Vindecarea nu se poate produce din perspectiva aşteptării. "Aştept să se producă vindecarea!" auzim la unele persoane, numai că vindecarea se produce atunci când ne implicăm activ, când ne dăm voie să ne transformăm, când ne dăm voie să ne schimbăm, chiar dacă această schimbare însemnă să ţipăm mult, iar aceste ţipete ar fi bine să se întâmple în pădure, pe un câmp, dar nu către ceilalţi oameni.

De asemenea, vindecarea poate însemna multe foi scrise cu gândurile noastre, multe scrisori pe care le adresăm celorlalţi şi cărora le dăm foc.

Însă, declanşatorul vindecării este şi va fi întotdeauna Stima şi Iubirea de Sine, cea prin care ne manifestăm pe noi înşine şi dăm la o parte tot acel bagaj pe care l-am cărat în spate şi care conţinea tot ceea ce vroiau ceilalţi să facem noi, dar care nu ne reprezenta de niciun fel.

Avem mov ca şi provocare pe mandala de astăzi, ceea ce înseamnă că aspectele de vindecare vor avea legătură cu partea spirituală, că pot fi nuanţe subtile pe care le putem sau nu înţelege sau accepta.

Totodată, această vindecare de astăzi se produce într-o zi de 13, care poate rămâne aşa, cu provocările sale legate de schimbarea sau nu a conştiinţei şi acceptarea sau nu a anumitor adevăruri sau poate fi trăită din perspectiva lui 4, a înţelepciunii, a minţii neutre, în care înţelegem că fiecare experienţă are rolul său, că nimeni nu are ceva personal cu noi, ci doar dăm teste pentru a vedea dacă am învăţat sau nu anumite lecţii în viaţă.

Vibraţia nouă a zilei de astăzi ne aduce puterea măiestriei, ceea ce înseamnă că, dacă demarăm astăzi o anumită practică de vindecare, dacă o realizăm cel puţin 120 de zile, putem avea rezultate fantastice, iar dacă o realizăm 1000 zile (aţi înţeles bine, o mie), atunci provocarea devine măiestrie.

Spor la practică!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu