miercuri, 18 ianuarie 2017

18.01.2017


Este ziua Solitarului, iar în care tot ceea ce facem avem tendinţa de a lucra singuri, de a ne baza doar pe noi. Vrem astfel să ne demonstrăm nouă că suntem capabili să rezolvăm lucrurile şi singuri, dar totodată, dorim să ne verificăm şi nivelul la care ne aflăm.

Nu avem neapărat tendinţa de a fugi de ceilalţi, de a ne ascunde, ci, mai degrabă de a ne redefini pe noi şi relaţia noastră cu noi înşine. Este pur şi simplu un moment când ştim bine ce avem de făcut şi nu simţim nevoia de a ne explica în faţa celorlalţi. Pur şi simplu, astăzi, suntem propriul nostru competitor, suntem cel căruia ţinem neapărat să-i demonstrăm că se poate.

Suntem dinamici, avem energie şi dorim să o valorificăm doar pentru noi, pentru propriile noastre obiective. Avem idei despre cum vrem să arate viaţa noastră, despre ce anume am schimba la ea, unde am aduce îmbunătăţiri. Este bine să notăm toate aceste idei tocmai pentru a le putea folosi şi altă dată şi ar fi bine să nu le comunicăm prea mult celorlalţi pentru a nu ne trezi cu elanul tăiat.

Avem chef de mişcare, aşa că este posibil să ne trezim alergând sau că avem chef să pornim într-o drumeţie.

Afacerile pot merge foarte bine astăzi, cu condiţia să spunem adevărul şi să ne ascultăm mai mult intuiţia pentru că acolo găsim soluţiile pe care mintea noastră nu le poate vedea.

Rugăciunea vine şi ea să ne sprijine în tot ceea ce vrem să facem (dacă alegem să o practicăm), asigurându-ne că nu "sărim calul" cu deciziile noastre, că avem mintea limpede, dar, mai ales, că nu încălcăm Legile Universului şi ajutându-ne totodată să ne deschidem mai mult sufletul.

Este bine să ne alocăm mai mult timp pentru noi astăzi, să ne punem şi pe noi pe primul loc. Nu înseamnă cu ne depărtăm de ceilalţi, nu înseamnă cu suntem egoişti, ci pur şi simplu este momentul nostru de resetare şi de reinventare, de urcare la un alt nivel. Avem nevoie de el şi ar fi bine să ni-l acordăm indiferent de părerile celorlalţi. Da, este posibil ca cei de lângă noi să perceapă acest lucru ca pe o ameninţare pentru că simt că pierd controlul asupra noastră, dar este problema lor. 

Spor la transformare şi la upgradare! 😃


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu