joi, 27 ianuarie 2022

 27.01.2022

Cel mai important aspect al reuşitei noastre în orice domeniu, îl reprezintă sistemul nostru de credinţe, sistem care ne poate ajuta sau, dimpotrivă, ne poate sabota. 

Atunci când noi credem în ceva, de fapt, noi suntem convinşi de acel lucru şi atunci subconştientul nostru dă curs tuturor aspectelor legate de acel lucru, susţinându-ne necondiţionat, pur şi simplu pentru că aşa a fost programat să creadă.

De aceea, unele lucruri ne ies fără să facem prea mult efort, doar pentru că, în interiorul nostru, credinţa noastră în acel lucru este foarte puternică şi din această cauză reuşim să atragem tot ceea ce avem nevoie pentru a reuşi.

Invers, atunci când credinţa noastră nu există sau, mai rău, credem exact opusul, atunci să nu ne mirăm când ni se pare că avem toată lumea împotriva noastră, pentru că, pur şi simplu, aceasta este convingerea noastră interioară şi, de fapt, noi nu ne luptăm cu lumea exterioară, ci cu noi înşine, pentru că orice progres de pe zi se şterge noaptea, atunci când subconştientul nostru este mult mai activ.

Aşa că, cea mai bună soluţie pe care o avem, este să ne expunem treptat la noua informaţie pe care dorim să o implementăm, eventual să stăm cât mai mult în preajma celor care au integrat complet credinţa pe care noi dorim să o integrăm şi astfel, să începem să obișnuim cât mai mult subconştientul nostru cu noua credinţă.

Ne-am gândit oare, vreodată, că în cazul anumitor activităţi, faţă de care noi manifestăm lene, comoditate, amânare, este posibil ca în spatele acestor sentimente, de fapt, noi să manifestăm o lipsă de credinţă sau chiar credinţe opuse? Şi atunci este logic că nu vrem să facem, să nu dorim să experimentăm şi că ne simţim ca şi cum am călca accelerația urmată de frână, apoi iar accelerația, apoi iar frâna şi tot aşa.

Ideea este că, atunci când noi ne întrupăm, pe lângă lucrurile pe care ştim să le facem, pentru că le-am exersat foarte mult în vieţile trecute, în prezent, am venit să învăţăm şi lucruri "noi". De fapt, doar o parte sunt chiar noi, însă în marea majoritate sunt lucruri pe care le-am mai făcut, bineînţeles, cu alte mijloace şi faţă de care avem anumite credinţe care au fost învăţate atunci şi care, acum, pentru a putea evolua, este nevoie să le schimbăm, să le înlocuim cu altele noi, care să ne ajute, nu să ne frâneze.

Aşa că, cu cât conştientizăm mai devreme aceste convingeri pe care le avem, cu cât suntem mai activi în schimbarea lor, cu atât vom reuşi, mai repede, să ne bucurăm de o viaţă împlinită, de o viaţă trăită cu sens şi din care înțelegem ceva.

De aceea, dacă dorim să facem acest pas către o astfel de viaţă, este nevoie să ne "scuturăm" puţin şi să ne mişcăm din ţarcul de confort, care fie vorba între noi, nu mai este de mult confortabil, numai că noi ne-am obişnuit cu acest disconfort.

Să începem să ne obiectivăm, să ne adresăm multe întrebări, ideal ar fi în scris, tocmai pentru a le putea avea mereu în faţă şi să ne dăm voie să primim, din partea Universului, răspunsuri şi ghidare pentru ce avem de făcut.

De asemenea, hârtie şi pixul pot fi cei mai buni prieteni ai noştri atunci când scriem care sunt credinţele noastre actuale, iar prin acest lucru noi nu facem altceva decât să le scoatem la suprafaţă şi să le dezbrăcăm de "hainele" strălucitoare pe care le poartă, strălucire pe care numai noi o putem vedea în cadrul mentalului nostru limitat.

Aşa că,într-o astfel de zi în care avem albastru pe centrul mandalei, să avem curajul să ne provocăm credinţele pentru a vedea unde anume greşim şi ce anume doreşte Universul să învăţăm.

Şi, dacă totuşi ne hotărâm să lucrăm cu pixul şi hârtia, putem începe să detaliem răspunsurile la următoarele întrebări:

1. Ce credem noi despre Dumnezeu? Cum îl percepem şi ce reprezintă El pentru noi? Cum ne raportăm la El şi ce importanţă îi acordăm în viaţa noastră? Ce părere avem despre comunicarea cu El şi cât de mult ne dorim să facem acest lucru? Cât de mult credem că ne ajută?

2. Ce credem despre viaţă în general şi cum vedem noi viaţa noastră pe Pământ, în acest moment? Cât de mult coincide ceea ce ne dorim noi de la viaţa noastră cu ceea ce întâmplă în realitate? Ce credem că greșim faţă de ea şi unde am dori să facem schimbări? Este viaţa noastră rezultatul acţiunilor noastre sau depinde de alte persoane care decid pentru noi?

3. Ce credem despre bani? Ce rol le atribuim în viaţa noastră? Cum am putea defini relaţia noastră cu ei? Ne este teamă de ei? Ne este teamă de lipsa lor sau de faptul că pot fi prea mulţi şi nu ştim ce să facem cu ei? Considerăm că sunt suficienţi acum, în viaţa noastră sau ne dorim mai mulţi?

4. Ce credem despre persoanele de sex opus? Care este relaţia noastră cu aceste persoane? Este o relaţie bazată pe respect sau pe teamă? Considerăm că în relaţia cu o persoană de sex opus poate fi egalitate sau cineva trebuie să domine? care a fost relaţia cu părintele de sex opus?

Lista poate continua, dar dacă reuşim să răspundem onest la toate aceste întrebări, detaliind răspunsurile, nu doar scriind ceva scurt şi sec, atunci avem de unde porni în schimbarea propriilor noastre credinţe.

Totul este să ne dorim!

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu