luni, 17 ianuarie 2022

17.01.2022

De ce nu vrem să ne vindecăm? De ce nu avem curajul să recunoaştem că, în subconştientul nostru cochetăm cu boala, pe care o folosim ca scuză pentru diverse lucruri pe care le nu dorim să le acceptăm, pentru schimbările pe care nu dorim să le facem? De ce nu recunoaştem că folosim boala pentru a "cerşi" atenţie, milă (că despre compasiune încă nu am aflat), chiar energie de la ceilalţi? Pentru că, nu-i aşa, este mai uşor să ne plângem, să ne văietăm decât să vrem să facem ceva să ne schimbăm.

Mandala de astăzi vine să ne reamintească de puterea pe care o avem în noi, de faptul că dacă dorim, ne putem vindeca, dar a ne dori doar conştient nu este întotdeauna de ajuns. 

Mai este nevoie să lucrăm şi fizic, să avem grijă de corpul nostru, să îi dăm alimentaţia corespunzătoare, să îi dăm timpul necesar de odihnă, să îi creăm mediul optim de muncă şi de relaxare.

Pe lângă partea fizică, este nevoie să lucrăm cu mentalul nostru, cu convingerile noastre pe care, în primul rând este nevoie să le scoatem la suprafaţă şi, dacă nu avem timp sau nu ne-am obişnuit până acum să ne ascultăm gândurile şi să vedem care este tema principală pe care o tot circulăm în capul nostru, atunci este nevoie să ne folosim de scris, punând pe hârtie ceea ce credem noi despre: viaţa noastră, relaţia cu oamenii, societatea în care trăim, ţara în care trăim, vremurile în care trăim, jobul pe care îl avem, despre visurile şi dorinţele noastre etc., pentru că numai în acest fel ajungem să ne cunoaştem pe noi înşine.

La cele de mai sus, este nevoie să adăugăm lucrul cu partea noastră emoţională, cu trăirile pe care le avem, cu sentimentele pe care le manifestăm, cu stările de bucurie şi/sau tristeţe prin care trecem, cu iubirea de Sine, pe care o manifestăm mai mult sau mai puţin sau ... chiar deloc.

Ţapii ispășitori pentru starea noastră de sănătate, pot fi mulţi, fie că au două sau mai multe picioare, fie că sunt din familie sau din afara ei, însă există unul mare şi este cel principal, iar chipul său ne este cât se poate de familiar, pentru că, în fiecare dimineaţă, îl vedem în oglindă, când ne trezim, sau pe parcursul zilei.

Aşa că, dacă vrem să începem de undeva, de aici să începem şi primul lucru pe care îl putem face este să facem pace cu noi înşine şi să ne spunem că tot ceea ce ne-am greşit până acum iertăm şi lăsăm în trecut (pentru că şi ceea ce am gândit acum un minut tot în trecut a rămas). Eventual să scriem despre acele lucruri cât mai în detaliu posibil pentru a degaja din energia negativă care a rămas stocată acolo şi din cauza căreia nu ne dăm voie să ne iertăm.

Indiferent cât de mare este greşeala, ceea ce am făcut atunci a fost modul în care noi gândeam atunci şi aceea a fost soluţia pe care noi am văzut-o atunci, iar a o judeca acum, la poate 5, 10, 15 ani distanţă de acel eveniment este ca şi cum am judeca o altă persoană. Poate acea experiență este cea care a determinat schimbări pozitive majore în viaţa noastră, schimbări pe care altfel nu le-am fi putut face, iar noi continuăm să judecăm acea situaţie, fără a ne da seama că ne judecăm tot pe noi cei din prezent, fără a conştientiza ceea ce învăţat între timp.

Resentimentele unt una dintre cele mai puternice energii negative, indiferent că le avem la adresa altor persoane, fie că le avem la adresa noastră. În cazul lor, matematica este simplă: fie alegem să renunţăm la ele, scriind despre ele, scoţând la suprafaţă emoţiile noastre negative legate de ele, într-un cadru controlat (sala de sport; afară, în aer liber practicând un sport până în momentul în care consumăm toată acea energie negativă şi o transmutăm în energie benefică etc.), fie alegem să ne adâncim în ele, să folosim tehnica ţapului ispăşitor, unde vom găsi o mulţime de persoane pe care să dăm vina, numai că situaţia noastră energetică se va înrăutăţi şi, automat corpul fizic va urma această tendinţă şi va somatiza şi el, diverse boli.

Indiferent de cât de lungă este viaţa pe care o avem, haideţi să învăţăm să o trăim frumos! Haideţi să ne schimbăm vibraţia, debarasându-ne de aceste surse constante de negativism!

Tocmai despre aceste lucruri vine să ne înveţe mandala de astăzi.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu