sâmbătă, 1 ianuarie 2022

 1.01.2022

Este foarte interesant de urmărit acest ciclu moarte-naştere care se întâmplă în fiecare an în datele de 31 decembrie şi 1 ianuarie. Practic, ultima secundă a anului care se încheie, înseamnă prima secundă a anului care începe, iar aceste lucru arată ciclicitatea prin care noi trecem, an de an, dar şi continuitatea vieţii, chiar dacă într-un alt ciclu, ceea ce înseamnă că nimic nu se opreşte, ci totul are o curgere permanentă.

Numai că, în această curgere permanentă, în care teoretic nu există timp, noi, oamenii am fost nevoiţi să ne raportăm la ceva şi atunci a fost creat, pentru noi, timpul, prin care noi dăm o dimensiune ciclurilor, o secundă, un minut, o oră, o zi, o lună, un an etc. şi astfel ne folosim de aceste unităţi de timp pentru a ne defini viaţa noastră, numai că, dincolo de aceste aspecte, este bine să ţinem minte că suntem totuşi fiinţe spirituale, respectiv fiinţe care sunt conduse de un spirit care este parte din Spiritul cel Mare, căruia în spunem Univers, Dumnezeu etc. şi a cărui mărime nu o putem înţelege şi percepe de la nivelul minţii noastre, dar cu care putem fi în permanentă comunicare şi ghidare, dacă ne dăm voie să facem acest lucru.

Ce are de-a face tot ceea ce am spus până acum cu mandala de astăzi? În primul rând, faptul că suntem la început de an şi, de obicei, la început de an, oamenii îşi fac planuri pentru anul care tocmai a început, iar poate printre aceste planuri, ar fi bine dacă am adăuga şi o mai bună preocupare pentru spiritualitate şi pentru comunicarea cu Divinitatea.

În al doilea rând, pentru că suntem într-un an de vibraţie şase, care înseamnă un an dedicat rugăciunii şi meditaţiei, ambele fiind modalităţi de comunicare cu Divinitatea, în funcţie de nivelul de evoluţie al fiecăruia dintre noi.

Aşa că, vrem-nu vrem, acest an avem deschis un canal de comunicare cu Divinitatea în care rugăciunile sau meditaţiile noastre sunt mult mai eficiente, bineînţeles, dacă alegem să le practicăm. De asemenea, şi recepţionarea răspunsurilor din partea Divinităţii este mult mai accentuată, bineînţeles, dacă alegem să ascultăm.

Pe lângă aceste aspecte, vibraţia anului ne cheamă să lucrăm mai mult cu chakra a şasea, să citim mai multe lucruri despre ea, să învăţăm să medităm cu ea, să o curăţăm mai des, mai ales că ea este răspunzătoare de buna funcţionare a două dintre cele mai importante meridiane ale noastre, respectiv Triplu încălzitor şi Pericard şi, totodată, de ea aparţine şi glanda noastră Pituitară, cea care mai este denumită şi "Glanda Maestru", deoarece controlează activitatea majorității celorlalte glande secretoare de hormoni.

De chakra a şasea ţine şi intuiţia, având în vedere că ea este sediul celui de al treilea ochi, cel pe care nu îl vedem ca fiind un organ efectiv, el fiind răspunzător de comunicarea noastră cu lumea spirituală, fiind locul de întâlnire între realitatea noastră şi tărâmul spiritual. De aceea, pe parcursul acestui an, dacă facem ca meditaţia să devină o parte a practicii noastre zilnice, atunci intuiţia noastră va fi din ce în ce mai bună, pe măsură ce reuşim să curăţăm chakra şase şi îmbunătăţim concentrarea.

Aşa că, astăzi, putem pune bazele unui nou obicei, acela de a medita, mai ales să energia de pe centrul mandalei de astăzi este energia începutului, iar această energie se manifestă în prima perioadă specială din an.

Chiar dacă, astăzi vrem să lenevim, totuşi, 15 minute putem să găsim pentru a medita, mai ales că avem toate condiţiile necesare şi, în plus, suntem susţinuţi şi de vibraţia zilei, care este opt şi care ne aduce mai mult curaj.

Anul 2022 a început în forţă, din punct de vedere energetic pentru că atunci când vorbim despre spiritualitate nu există "de mâine", mai ales că suntem într-o perioadă în care preocuparea pentru spiritualitatea este cea pe care Universul doreşte să o trezească în fiecare dintre noi. 

În concluzie, putem să dăm curs acestui val energetic şi să începem să facem paşi constanţi, chiar dacă sunt mici sau putem să ignorăm total ceea ce se întâmplă în jurul nostru, dar să nu ne mirăm când lucrurile se complică în viaţa noastră şi este nevoie să ne preocupăm de spiritual "pe repede înainte". La urma urmei fiecare îşi alege ritmul şi, automat, şi toate consecinţele care decurg de aici.

Nivelul doi al mandalei de astăzi ne ajută să ne punem pe hârtie planurile pentru 2022, dacă nu am făcut-o deja. Ar fi bine să le scriem şi să le avem mereu în faţa noastră pentru numai în acest fel ştim ce vrem să facem şi ştim către ce anume să ne direcţionăm acţiunile.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu