joi, 1 decembrie 2022

 1.12.2022

Luna Decembrie începe destul de puternic, am putea spune, având în vedere că are mov pe mijlocul mandalei de astăzi, iar acest mov reprezintă amprenta sub care vom sta pe parcursul întregii luni, aşa că, dacă aveam ceva în plan legat de dezvoltarea noastră spirituală, acum este momentul cel mai bun să demarăm, să învăţăm, să practicăm, să citim, pentru că sub influența acestei energii suntem stimulaţi să ieşim din zona de confort a Ego-ului nostru şi să trecem într-o altă zonă, una pe care Ego-ul nostru nu o stăpâneşte şi de care se poate teme, dar care este, totodată, zona noastră de creştere, pentru că în momentul în care alegem să abordăm partea spirituală a vieţii noastre, semnalizăm Universului faptul că suntem pregătiţi să trecem la un al nivel şi, chiar dacă ne vom întâlni cu provocări de altă natură, de fapt, toate aceste provocări sunt profesori pentru noi şi ei reprezintă, în acelaşi timp şi răspunsul Universului la semnalele noastre şi care ne transmite că am trecut în altă clasă, una superioară.

Şi, dacă tot avem mov pe centru şi în colţurile celui de al doilea nivel avem provocarea pe comunicarea indirectă, să nu ne mirăm dacă, pe parcursul acestei luni suntem provocaţi (a se citi "împinşi") să ne manifestăm latura noastră creativă exprimată prin prisma diferitelor modalităţi de comunicare indirectă. Să nu ne mirăm dacă ne surprindem că brusc şi dintr-o dată, avem chef de desenat, de făcut grafică pe calculator, de făcut tot felul de articole de hand-made, mai ales că vin sărbătorile şi este, totodată şi Luna cadourilor. 

Movul vine şi ne activează intuiţia foarte mult şi, dacă din interiorul nostru ceva vrea să iasă la suprafaţă şi să fie exprimat în formă creativă este şi din cauză că Universul ştie că noi avem această capacitate creativă (noi nu ştim, în schimb, pentru că nu ne-am dat voie să o manifestăm) şi că ceea ce putem noi face poate ajuta alte persoane care au nevoie de energia pe care noi o punem în acea creaţie.

Aşa că, dacă simţim acest fior al creativităţii, să-i dăm frâu liber, pentru că lumea are nevoie, acum, de ceea ce noi putem oferi şi să căutăm să acţionăm în acestă privinţă şi să mai lăsăm la o parte toate acele îndoieli legate de ce o să zică lumea şi dacă o să le placă sau nu. Acest lucru vom vedea după, atunci când ceea ce am vrut să creăm este deja creat, iar dacă rămânem în contact permanent cu intuiţia noastră, atunci nu avem cum să dăm greş.

Apropo de creativitate, pe parcursul acestei luni, acest tipar va apare în toate mandalele, stimulând astfel dorinţa noastră interioară de a-i da curs şi de a manifesta această energie în moduri care să ne definească.

Tot pe parcursul aceste luni avem o foarte bună relaţie cu banii şi energia lor va fi foarte puternică în acestă perioadă, chemându-ne astfel să lucrăm cu ei, să o manifestăm, să demarăm afaceri şi proiecte noi care ne pot aduce bani sau să reluăm alte proiecte care, la un moment-dat, s-au blocat.

Tot secretul manifestării acestei energii, pe parcursul aceste luni, va fi legat de modul în care noi alegem să ieşim din lene şi comoditate, ca să nu mai spun din amânare, deci, în concluzie, să ne punem în MIŞCARE.

Şi comunicarea cu Creatorul este puternică în această perioadă, aşa  că ne simţim mult mai dispuşi să vorbim cu El, să-i spunem lucruri, să-i cerem ajutorul, să-L implicăm cât mai mult  în proiectele noastre. Dacă, în schimb, nu avem o relaţie foarte bună cu El, atunci vom avea tot felul de gânduri şi sentimente de a comunica cu El, de a-L apela, iar dacă vom simţi o teamă sau un disconfort, nu este nicio problemă, se manifestă Ego-ul, aşa că cea mai bună soluţie este să alegem să trecem efectiv peste ele şi să-I vorbim deschis şi cât mai sincer. Răspunsul nu va întârzia să vină.

Suntem în luna a douăsprezecea, care, în Numerologia Kundalini înseamnă trei (12=1+2=3), iar aceste lucru ne aduce provocări în a rămâne pozitivi, cu speranță, în a rămâne veseli, joviali, iar aici putem să ne folosim de muzică, însă, cel mai important aspect al aceste luni este să reuşim să dăm la o parte gândirea negativă şi să ne repoziţionăm spre mintea pozitivă, pentru că de acolo vin rezolvările problemelor noastre.

Să practicăm aşadar, pe parcursul acestei luni, gândirea pozitivă, zi de zi şi oră de oră şi să vedem ce am obţinut la finalul acestei luni. Ştiţi care este cel mai rău lucru care ni se poate întâmpla? SĂ RĂMÂNEM PERMANENT ÎN MINTEA POZITIVĂ. 😀😀😀

Să fim pozitivi! Măcar atât lucru putem face pentru noi ...

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu