joi, 15 decembrie 2022

 15.12.2022

V-aţi gândit vreo dată că există lene spirituală? Sau, aţi manifestat-o vreodată?

Lenea, aşa cum am spus şi cu altă ocazie, este o formă de manifestare a neiubirii de Sine şi, dacă ajungem să fim copleşiţi de ea, de fapt, ne blocăm total, iar tot ceea ce facem noi să ieşim din ea, autosugestii pozitive, gândire pozitivă, citit de cărţi motivaţionale, participare la cursuri motivaţionale etc., nu fac altceva decât să ne dea un impuls pe termen scurt, asemenea defibrilatorului folosit în resuscitarea pacienţilor, iar dacă acest impuls nu este însoţit de o schimbare în ceea ce priveşte modul în care noi ne iubim pe noi înşine, atunci el se va pierde rapid, iar noi vom cădea, la loc, în dulcea lene, însoţită întotdeauna de prietenele ei de suflet, comoditatea şi amânarea.

Şi toate aceste dintr-un motiv cât se poate de simplu: nu avem iubire de Sine, automat, nu avem motivaţie, nu avem "chef de viaţă", nu avem determinare şi voinţă, nu ne găsim energia să facem ceva.

De fapt, energia este acolo în Univers, dar noi, prin refuzul de a ne iubi de noi înşine, nu numai că nu o atragem, dar chiar o şi respingem.

De aceea, ca o ultimă soluţie, multe persoane caută răspunsuri în partea spirituală şi, fascinaţi de tehnici de lucru, de sistemele energetice, de meditaţie, de conştientizările pe care încep să le aibă, de unele progrese care se văd în viaţa lor, continuă cu partea spirituală până când se blochează şi aici şi, din păcate, ajung la concluzia că nici "asta" nu este pentru ei, că au încercat totul etc.

Problema este că lenea a ajuns şi în practica lor spirituală şi i-a cuprins treptat, mai ales dacă sursa ei, respectiv neiubirea de Sine, nu a fost rezolvată. Şi, în acest fel, ajungem să manifestăm ceea ce numim "lene spirituală", prin care, din păcate, renunţăm, treptat, la a mai practica tot ceea ce am învăţat pe parte spirituală, adâncindu-ne astfel, mai mult, în ţarcul nostru de confort, care este din ce în ce mai mic, iar nouă ni se pare că este din ce în ce mai greu de ieşit din el.

Două soluţii avem aici şi ele pot fi lucrate în paralel, respectiv reluarea practicii spirituale şi lucrul cu noi înşine, iar aici cel mai facil putem lucra cu Ho'oponopono, cât de mult timp putem, pentru că numai aşa reuşim să schimbăm tiparele de la nivel subconştient, tipare pe care, de cele mai multe ori, le-am translatat din vieţile anterioare, transformându-le în stil de viaţă, convinşi fiind că aceasta este toată viaţa noastră şi acesta este maximul pe care îl putem obţine.

Peste cinci zile vom intra într-o decadă care va sta sub energia spiritualităţii, aşa că, pe final de an, ne putem oferi acest cadou al îmbunătăţii relaţiei cu noi înşine. 

Am putea începe să lucrăm la acest aspect chiar de astăzi, astfel încât în decada care urmează doar să accelerăm.

Tot înainte!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu