marți, 20 iunie 2023

 20.06 - 29.06.2023

Decada ce demarează astăzi, ne aduce în dar energia începutului, stimulându-ne să dăm startul, să pornim sau să repornim, să creăm, să renaştem, să fim noi înşine, pentru că după cum ştim unul dintre aspectele roşului de pe mijlocul mandalelor capetelor acestui interval este chiar focul, foc de care, de multe ori avem nevoie să ne cureţe, să ne elibereze de ceea ce ne blochează, să alchimizeze de pe noi toate acele tipuri de energii pe care, chiar dacă nu le vedem, le resimţim, din plin, efectele  şi blocajele pe care ni le creează.

Aşa că, unul dintre aspectele acestei perioade este tocmai aceste foc purificator, care nu este nevoie să fie unul fizic, nu este nevoie să vedem efectiv flăcări prin jurul nostru, în schimb, aspectele sale energetice îşi vor face simţită prezenţa în câmpurile şi structurile noastre şi vor veni să ne ajute să "ardem" din negativitatea prezentă acolo, tocmai pentru a permite luminii să pătrundă.

De aceea, este posibil ca, în această perioadă să ne simţim puţin ciudat, ca şi cum nu avem stare, ca şi cum simţim să facem ceva, dar nu ştim ce anume şi este posibil să simţim nevoia de a ne curăţa energetic mai mult decât în alte perioade.

Ar fi bine să o facem, deoarece roşul, aşa cum spuneam şi la începutul acestei interpretări, înseamnă începutul, iar atunci când începem ceva nou, este bine să o facem într-un mediu curat, pe principiul "nu poţi pune vin nou în burdufuri vechi".

Este posibil să fii început multe proiecte de-a lungul vieţii, ca să realizăm acum, retrospectiv, că doar o parte mică dintre ele s-au realizat şi nu întotdeauna am avut o explicaţie de ce multe dintre ele s-au blocat. Însă, dacă de acum încolo învăţăm să "curăţăm burduful", să ne curăţăm interiorul, atât cât putem, înainte de a demara orice proiect nou, s-ar putea ca şansa de reuşită a acelui proiect să crească, pentru că, în acel moment, noi dăm voie energiei specifice, pe care Divinitatea ne-o trimite pentru acel proiect, să ne pătrundă şi să umple "burduful curat", mai ales că, prin toate aceste proiecte noi învăţăm ceva, iar ele au menirea să ne fie educatori şi ghizi în procesul nostru de învăţare, aşa că nu putem învăţa lucruri noi decât dintr-o energie nouă.

Provocarea noastră, pentru  această perioadă, este legară de iubirea de Sine, atât în ceea ce priveşte demararea de proiecte noi, dându-ne sau NU voie să le realizăm, dar şi în ceea ce priveşte modul în care ne dăm sau NU voie să ne curăţăm şi să primim energia necesară pentru a demara şi gestiona noul proiect.

Şi, apropo de iubirea de Sine, dacă tot suntem la acest moment, al începutului, este bine să reținem că ea este o chestiune de opţiune, deoarece noi suntem cei care o manifestăm sau nu, pentru că mandala poate să fie cât se poate de "smecheră" din punct de vedere al culorilor şi al modului în care ele se aranjează, dacă nu avem stimă şi iubire de Sine, atunci este timpul să începem să le construim, deoarece o să ne uităm la acea mandală şi o să ne scărpinăm şi în cap deoarece nu înţelegem de ce avem viaţa pe care o avem şi de ce nu reuşim să ne ridicăm mai sus. 

Răspunsul stă în Stima şi Iubirea de Sine şi, dacă tot este perioadă de începuturi, poate ar fi cazul să începem să lucrăm la vindecarea noastră, a interiorului nostru, a relaţiei cu copilul interior, a relaţiei Divinitatea şi cu străbunii, astfel încât să construim ceva frumos, să eliberăm acel potenţial interior pe care l-am acoperit şi căruia nu-i dăm voie să se manifeste şi care constituie cheia noastră spre a avea o viaţă împlinită.

Sunt teme la care, dacă lucrăm, nu are cum să nu ne fie bine, mai ales că vindecarea lor poate aduce rezolvări rapide la multe dintre provocările pe care le avem în viaţa noastră actuală.

Şi, apropo de vindecare, ea este provocarea ce vine din vieţile trecute, aşa că dacă vor ieși la suprafaţă aspecte care se cer vindecate, să le acordăm importanţă maximă, pentru că pot fi lucruri subtile pe care acum le conştientizăm şi dacă acum ies la suprafaţă, acum este nevoie să le vindecăm. ignorarea lor nu este o opţiune deoarece ne putem sabot evoluţia şi s-ar putea să treacă mult timp până când ne mai reîntâlnim cu ele.

Suntem în luna comunicării, aşa că, dacă până acum nu am fost prea comunicativi, în această decadă vom fi cu siguranţă, pentru că vom fi nevoiți să spunem lucruri,să transmitem cunoaştere, să aducem adevărul acolo de unde a fost înlăturat.

Iar pentru cine are provocări pe comunicare, este decada cea mai bună pentru a lucra la aceste provocări, pentru a începe un curs de comunicare care să ne ajute să dobândim arta comunicării şi să "ardem" din fricile care ne ţin tăcuţi sau muţi.

Vibraţia şase a zilei de astăzi ne aduce echilibru, ne aduce siguranţă, ne ajută să creăm FRUMUSEŢE în vieţile noastre.

Aşadar, haideţi să creăm FRUMUSEŢE în această perioadă, prin tot ceea ce vindecăm şi curăţăm! 

MERITĂM acest lucru!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu