sâmbătă, 3 iunie 2023

 3.06.2023

La fiecare Zi specială, Divinitatea ne dă posibilitatea ca, prin intermediul configuraţiei energetice care se formează, dar mai ales prin intermediul nivelului de mov, să accesăm o varietatea de frecvenţe energetice pe care să le aducem în câmpurile noastre şi care să ne ajute în procesul de vindecare, să ne ajute în evoluţia noastră spirituală, în eliberarea Spiritului nostru din multitudinea de tipare şi energii pe care le-am acumulat de-a lungul timpului şi care nu ne reprezintă şi care ne blochează adevăratul nostru EU, cel autentic, cel pe care îl căutăm mereu, fără să ştim exact cum arată sau având doar vagi amintiri legate de El.

Astfel de zile pot reprezenta adevărate "porţi" energetice, prin care putem realiza salturi mari în evoluţia noastră, mai ales dacă, până în acel moment am avut preocupări legate de latura noastră spirituală, deoarece prin energia pe care o aduc ele ne pot ajuta să avem conştientizări foarte puternice, din cele care pot aduce schimbări mari în viaţa noastră sau chiar o schimbare totală de direcţie.

Ziua de astăzi este cu atât mai puternică cu cât avem trei nivele complete de mov, iar cel de al patrulea este în formare, ceea ce înseamnă o deschidere foarte mare pe care Divinitatea ne-o pune la dispoziţie. 

De aceea, în această zi ar fi bine să ne lăsăm, mai mult ca niciodată, în seama intuiţiei, să ne dăm voie să primim informaţii în câmpurile noastre, să ne dăm voie să medităm pentru că numai prin meditaţie reuşim să atingem nivelul de pătrundere al lucrurilor într-o stare în care mentalul nostru nu-şi mai poate "băga coada".

Da, mandala de astăzi ne deschide către multe energii şi frecvenţe din Universul în care trăim acum, dar vom reuşi să le accesăm şi mai bine dacă cerem ajutorul Divinităţii să ne sprijine în accesarea lor, în integrarea lor în sistemul nostru info-energetic, în utilizarea lor cu înţelepciune.

De aceea, provocarea o care o avem pentru următoarele trei luni este legată de modul în care reuşim să comunicăm cu Divinitatea, de modul în care Îi cerem ajutorul în ceea ce facem, în adaptarea noastră la noile frecvenţe şi energii care ne sunt aduse şi prezentate, dar cu care nu suntem obişnuiţi să lucrăm.

Astăzi este o zi de eliberare, o zi de lăsat în urmă lucruri care nu mai sunt compatibile cu cine suntem noi în prezent, iar dacă facem acest lucru vom reuşi să fim mult mai "uşori", vom căra mai puţine poveri.

Pentru a valorifica la maxim energia acestei zile, ar fi bine să notăm pe hârtie toate acele lucruri, tipare, comportamente, emoţii de care vrem să scăpăm, apoi, prin meditaţie sau rugăciune (după cum simte fiecare) să rugăm Divinitatea să ne elibereze de ele. Şi, pentru a fi siguri că nu ne mai întoarcem la ele vreodată, odată ce le-am identificat, să le facem şi un inventar al lucrurilor bune şi rele pe care le-au adus în viaţa noastră, a lecţiilor pe care le-am avut de învăţat de pe urma lor şi să le mulţumim pentru aceste lecţii.

Şi, pentru că avem aşa de mult mov în mandala de astăzi, să demarăm un obicei sănătos pentru noi, mai ales unul care contravine tiparelor negative în care am stat până acum şi, dacă vrem să integrăm acest obicei, avem peste 90 de zile la dispoziţie, până la următoarea zi specială, să lucrăm cu el, să înţelegem ce anume din noi i se opune şi să corectăm acest lucru.

Vibraţia zilei este şapte, ceea ce ne aduce rezonanţă cu aura noastră, cu curăţarea, consolidarea şi menţinea ei, iar dacă vrem să lucrăm la un obicei până la următoare zi specială, atunci putem lucra la aura noastră, cea care ne protejează şi ne dă forţa să fim noi înşine, ţinând la distanţă orice alte energii care, dacă ar intra în sistemul nostru energetic, l-ar putea bulversa şi ne-ar scoate de pe drumul nostru.

Iar dacă simţim să fim singuri astăzi, să ne dăm voie să fim, deoarece înseamnă că avem nevoie de solitudine pentru a ne pune ordine în gânduri.

Totodată, este posibil să vrem să citim, să aflăm informaţie şi, dacă facem acest lucru, să ne lăsăm ghidaţi să ne luăm acea informaţie de care avem nevoie astăzi, pentru că ea ne poate aduce conştientizările cele mai ridicate.

Indiferent de ceea ce vrem să facem astăzi, important este să facem, să începem şi să continuăm în zilele următoare, zi de zi, în mod constant, deoarece numai aşa reuşim să cultivăm obiceiul efortului constant şi numai aşa putem trece peste comoditate.

Să avem, aşadar, cât mai multe conștientizări astăzi, să dăm voie informaţiei să ne pătrundă şi să lăsăm Divinitatea să comunice prin noi!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu