vineri, 2 februarie 2024

 Luna Februarie

Februarie începe, aşa cum este mersul perioadei speciale, cu roşu, iar aceste lucru va influența întreaga lună, pentru că, pe de o parte, este energia care dă tonul, aducând clasicele sale caracteristici: lucruri noi, proiecte noi, idei noi, potenţial creator,  începuturi, foc, forţă, motivaţie, dar şi nelinişte, agitaţie, nervozitate, provocări pe sexualitate etc.

Am vorbit mult despre ele, aşa că le cunoaştem prea bine.

Ceea ce este interesant însă este faptul că acest roşu se va regăsi în mai multe momente importante ale acestei luni, inclusiv în ziua de 29 care, anul acesta, ne face onoarea de a fi prezentă în calendar.

Am putea spune, fără să exagerăm că roşul ne va "arde" destul de bine luna aceasta, dar depinde de noi ce facem cu flacăra sa, dacă o folosim pentru a crea ceva sau pentru a încălzi aspecte din noi care erau de mult "îngheţate" sau ne ardem cu ea şi atunci nu este prea bine, dacă tot repetăm această tendinţă.

Un alt element important al acestei luni este mentalul nostru, pe care, dacă este să-l privim pozitiv, am putea spune că se bucură de energie pe care roşul o aduce şi îl va stimula să creeze, să aducă idei noi, idei care pot schimba lumea, dar şi aici lucrurile depind de cât de mult mentalul nostru este maturizat sau încă se mai prosteşte şi face lucruri nu prea frumoase pentru că este condus de eternul Ego.

În acest caz, roşul poate da putere Ego-ului nostru, îl poate face să se simtă "învârtoşat", mai bine spus, îl face să se simtă mai grozav decât a fost până acum şi cum această "grozăvie" nu este în acord cu legile Divine, ghici ce, vine şi Echilibrarea, care nu o să fie pe placul său, dar nicio problemă va face ce va ştii el mai bine, respectiv se va văieta şi supăra că Universul, Dumnezeu etc. au ceva personal cu el, de aceea, din punctul său de vedere este bine să stea departe de astfel de "noţiuni", deoarece pentru el tot ceea ce înseamnă Divinitate reprezintă noţiuni, fără a căuta să ştie mai multe despre Ea. El va fi fericit dacă va avea forţă de la roşu şi dacă o va manifesta fix cum "vrea muşchii lui". 😀

Bun, acum că ştim care sunt direcţiile potenţiale spre care ne putem îndrepta, haideţi să folosim constructiv această energie, pentru că ea nu ne-a fost dată să ne văietăm şi să o folosim, iar cei mai câştigaţi vor fi cei care ştiu să navigheze pe furtună, nu cei care ocolesc furtuna şi pe care, fie vorba între noi, îi va prinde o furtună şi mai mare.

Aşadar, să ne facem proiecte şi să ne ţinem de ele. Nu multe, maxim trei sau dacă le avem deja, să le vedem mereu în faţa noastră şi să le dăm intenţie şi energie pentru a se putea manifesta.

Să citim mult luna aceasta, deoarece mentalul nostru este deschis să primească informaţii şi, în acest fel îl putem ţine ocupat într-un mod benefic nouă.

Să ieşim repede din orice tendinţă de văicăreală şi de compătimire, pentru că atunci ne scădem vibraţia şi ieşim din fluxul Universal.

Să cultivăm relaţia cu noi înşine şi să comunicăm mai mult cu ceilalţi, ca de la egal la egal, deoarece în acest mod ieşim din mintea negativă, care care reprezintă provocarea acestei luni.

Să cultivăm optimismul şi voia bună ascultând muzică, dansând şi bucurându-ne cât mai mult luna aceasta.

Să ne curăţăm cât mai des chakrele şi mai ales chakra doi, pentru că mintea negativă are legătura cu această chakră şi, totodată, să fim atenţi la acumulările de energie sexuală şi modul în care rezolvăm acest aspect.

Şi, cea mai importantă acţiune, să cultivăm şi să dezvoltăm Iubirea de Sine pentru că numai aşa găsim motivaţia să facem lucruri pentru noi, să materializăm şi să ne realizăm misiunea cu care am venit şi pe care ne-am asumat-o în fata Divinităţii.

Aşadar, putem să transformăm această lună în ceva frumos, special, ceva de care ne vom aduce aminte cu plăcere.

Să trecem la treabă că luna este scurtă! 😉

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu