miercuri, 31 ianuarie 2024

 31.01.2023

Când luna în care începe perioada specială are 31 de zile, atunci, în cadrul perioadei speciale avem două zile cu roşu pe centru, care ne aduc energia focului, începutului, energia acţiunii şi motivaţie, bineînţeles aceste elemente variind în funcţie şi de specificul lunii, de aceea, astăzi şi mâine avem două zile cu o astfel de energie, dar cu elemente specifice fiecărei luni.

Aşadar, astăzi avem roşu pe centrul mandalei şi, teoretic aceste lucru ne aduce multă forţă şi energie, ne împinge către acţiune, fie că vorbim de proiecte noi, fie că vorbim de lucrul la cele deja existente DAR, este nevoie să vedem în ce context "joacă" aceste roşu, pentru că DA, avem energie, dar avem şi capacitatea mentală, energetică, emoţională, spirituală să o folosim?

Avem o culoare asemănătoare cu Roşul de pe centru, respectiv rozul, care astăzi este în două poziţii interesante. 

În primul rând este vorba despre structura de tip acoperiş pe care o realizează deasupra movului şi, automat, se naşte întrebarea: Mentalul nostru este în armonie cu latura spirituală? Pentru că dacă este, atunci, mintea este într-o energie bună, dă voie intuiţiei să se manifeste şi atunci ne va susţine în ceea ce vrem să facem la nivel de acţiune şi proiecte noi.

Dacă, dimpotrivă, mintea se închide în faţa energiei spirituale, atunci se va opune ei şi va intra într-o zonă defensivă, căutând să ne tragă cu totul acolo, evitând orice fel de intuiţie şi căutând să dezvolte şi mai mult raţionamentul, cel pe care se bazează mereu, ceea ce va duce la gândire excesivă (overthinking) şi despicarea firului în 4, 16, 32 ... iar aceste lucru este reţeta sigură spre blocaje şi eşec.

În al doilea rând, roşul este pe Merkaba de astăzi ca şi provocare, ceea ce ne aduce tipare mentale mai vechi, dezvoltate din alte vieţi, ceea ce poate da putere mentalul negativ, dacă aceste tipare nu sunt bune pentru noi.

Dar dacă cumva descoperim că astăzi gândim lucrurile, situaţiile într-o manieră diferită decât până acum, cu mai multă detaşare, chiar înţelepciune, atunci este posibil ca ceea ce a venit din trecut să fie bun pentru noi şi atunci să cautăm să detaliem cât mai mult acest tip de gândire ca să-l putem folosi cât mai des în viaţa noastră.

Ce putem face ca să ne asigurăm că folosim bine mentalul şi energia de pe centrul mandalei? În primul rând, să ne folosim de rugăciune de fiecare dată când simţim că o luăm pe arătură, începem sau începem să gândim negativ.

În al doilea rând, prin meditaţie, ne ridicăm vibraţia şi dăm mai multă forţă minţii neutre, înţelepte, în acest sens beneficiind şi de vibraţia lui 4 care este numărul zilei de astăzi.

Aşadar, avem soluţii, tot ceea ce avem de făcut este să le şi aplicăm.

Succes!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu