duminică, 28 aprilie 2024

 28.04.2024

Avem o combinaţie interesantă astăzi, nu numai prin faptul că avem mov pe mijlocul mandalei, dar romburile acelea de roşu vin să ne atragă atenţia asupra aspectelor pe care nu le integrăm şi care, ne pot da stări de iritare şi nervozitate, deoarece nu le putem controla, de aceea, cel mai bine pentru noi, astăzi, ar fi să ne ocupăm de lucrurile care nu ne fac plăcere, dar pe care le avem de făcut, tocmai pentru a preveni ca ele să vină către noi, iar noi să reacţionăm la ele, în loc să acţionăm proactiv.

Şi dacă deja au ieşit la suprafaţă aspecte care nu ne plac, să ne gândim că nu întâmplător ele vin într-o zi în care movul este pe centrul mandalei, mesajul fiind acela că rezolvarea lor se poate realiza numai făcând apel la latura noastră spirituală, iar când ne dăm voie să se întâmple acest lucru, atunci, ca prin magie, răspunsul apare, dar nu cum vrem noi, cu cum doreşte Divinitatea să ne înveţe.

De aceea, o mare lecţie pe care o avem astăzi de învăţat este să privim orice problemă din toate perspectivele, dar nu numai cele ale minţii, ci să ne dăm voie să ieşim din acel plan, pentru că numai atunci vom înţelege binele mai mare şi de ce ni se întâmplă şi ce avem de învăţat de aici şi ce avem de schimbat la noi.

Pe lângă planul fizic şi cel mental, noi operăm şi în planul emoţional, energetic şi spiritual, aşa că fiecare provocare pe care o avem este nevoie să o analizăm prin prisma tuturor aceste planuri, iar când nu reuşim să-i dăm de cap unei probleme este că noi ne suntem în planul cel bun sau, mai bine zis, nu analizăm problema din planul cel bun.

de aceea este nevoie de meditaţie, pentru că ea ne ajută să evadăm din planurile fizic şi mental, ajutându-ne să ajungem în celelalte planuri superioare, dar care pot fi atinse doar dacă reuşim să ne detaşăm de mental şi, mai bine-zis, de Ego.

Roşul acela de acolo, care este în provocare, poate însemna multe astăzi:
- poate însemna să acţionăm într-o direcţie nouă, preferabil spirituală;
- poate înseamna că renunţăm la enervare şi să ne concentrăm pe spiritual;
- poate înseamna noi proiecte spirituale pe care să le începem, mai ales că după data de 30 aprilie începe o nouă perioadă specială, ce poate aduce un surplus de energie;
- poate însemna că inclusiv activitatea noastră sexuală o ducem la un alt nivel, trecând de instinctele primare, ducându-ne în partea sa spirituală.

Aşadar, nu este nevoie să o manifestăm ca provocare, mai ales că putem să facem multe lucruri să o direcţionăm către activităţi care să ne ajute să creştem spiritual.

Iar toate acestea se întâmplă într-o zi de vibraţie patru, ceea ne aduce multă înţelepciunea, iar înţelepciunea este modul prin care noi ne dăm voie să vedem lucrurile din altă perspectivă.

La multi ani tuturor celor care îşi serbează onomastica astăzi!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu