marți, 30 aprilie 2024

 30.04.2024

Sfârşitul de lună coincide cu începutul celei de a doua perioade speciale din an şi cum putea să înceapă mai bine această perioadă specială decât cu energia adevărului în prim-plan care vine să ne ajute să curăţăm toate acele resturi energetice ale minciunilor din câmpurile noastre, pornind cu cele care ni s-au spus de-a lungul timpului şi terminând cu cele mai dificil de identificat şi acceptate, respectiv cele pe care ni le spunem singuri şi care, rulând atât de mult timp în câmpurile noastre formează bula din jurul nostru, acel ţarc pe care nu îl vedem pentru că el se mişcă o dată cu noi, dar care ne creează toată realitatea noastră, atrăgând tot felul de situaţii şi rezonanţe din afara noastră şi pe care noi le percepem ca şi confirmări a ceea ce suntem noi, adâncindu-ne şi mai multă în aceste minciuni, în aceste realităţi fabricate şi care, atunci când se ciocnesc de realitatea Universului, ne zguduie destul de puternic, pentru că scopul acestor zguduiri este acela de a ne trezi la adevărata realitate şi la a conştientiza ce se întâmplă cu noi şi, mai ales, ce avem de făcut aici, în această viaţă.

De aceea, turcoazul este însoţit întotdeauna de verde, de energia iubirii, pentru că verdele generează turcoazul şi turcoazul generează verdele, între cele două existând, atât o relaţie de determinare reciprocă, cât şi una de complementaritate. Verdele vine să susţin turcoazul tocmai pentru că adevărul este parte a iubirii de Sine, în sensul că ne dăm voie să vedem lucrurile doar atunci când începem să ne iubim mai mult, când începem să contestăm situaţiile în care stăm de multă vreme, când începem să dăm jos de pe noi "jugul" pe care l-am purtat şi cu care, din păcate, ne-am învăţat.

Este cam dificil să mai putem sta în aceleaşi minciuni atunci când, în interiorul nostru, încep să apară semne de întrebare ce le contestă existenţa şi începe să le opună o altă logică, cea bună de data aceasta.

Bineînţeles că aceste lucruri nu apar peste noapte, însă, cu o practică spirituală constantă, care să ne asigure creşterea, începem să avem din ce în ce mai multe astfel de întrebări şi începem să contestăm multe dintre aşa-zisele "pentru că aşa trebuie!" şi începem să ne raportăm la o energie superioară ce vine să ne ajute să ieşim din "marea rătăcire".

Este frumos să vedem cum, în jurul nostru cad zidurile neadevărului şi vedem lucrurile din altă perspectivă, numai că, în astfel de momente, avem tendinţa de a ne judeca aspre pentru că am stat prea mult în acea situaţie şi că ne puteam trezi mai devreme ... doar că, toate acestea sunt tânguiri ale Ego-ului care caută să ne deturneze de la ceea ce am reuşit să atingem, iar cea mai bună modalitate de a face pace cu aceste aspect este faptul că fiecare lucru se întâmplă la momentul potrivit, că un fruct cade din pom când este copt şi că până atunci nu a făcut decât să lucreze pentru a se coace. La fel este şi în cazul nostru, unde am lucrat cu noi pentru a ne "coace" şi a putea ieşi de acolo, iar această ieşire este una ireversibilă, pentru că inclusiv Sinele nostru şi-a învăţat lecţia.

Să ne dăm, aşadar, voie ca în această perioadă să vedem adevărul, să ne dăm voie să avem dubii faţă de lucrurile pe care le credeam ca fiind "permanente", pentru că şi în Univers singura permanenţă este tocmai IMPERMANENŢA Sa. 

Urmează alte nouă zile pline de înţelepciune şi de lecţii predate într-un mod didactic şi iubitor cum numai Divinitatea ştie să o facă.

Să ne dăm voie să ne bucurăm de ele şi să avem curajul să acceptăm ADEVĂRUL în vieţile noastre.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu