duminică, 18 iunie 2023

 18.06.2023

Galbenul de pe centrul mandalei de astăzi vine ca o supapă de eliberare a presiunii care s-a strâns în ultimele zile, mai ales că au fost zile destul de încărcate energetic, de aceea, cel mai bun lucru pe care îl putem face astăzi, dar şi mâine, este să-l folosim pentru a ne mişca, fiecare după cum doreşte, dar să o facem pentru că numai aşa putem să ne eliberăm de tensiunile interioare.

De multe ori, nici nu conştientizăm cât de importantă este mişcarea pentru noi, mai ales că tot ceea ce ni se întâmplă la nivel emoţional vine, automat, şi cu o amprentă la nivel fizic, de aceea, atunci când începem să ne eliberăm de emoţiile negative, unele foarte vechi chiar, este bine să o facem şi la nivel fizic, să eliminăm tiparele de colo, tipare care au "modelat" corpul nostru la acel moment şi au "stocat" în memoria sa, acele evenimente nu prea plăcute pentru noi şi pe care dorim să le vindecăm.

Aşa că, atunci când facem mişcare, putem să ne punem şi intenţia de a ne curăţa de energia evenimentelor negative pe care le-am experimentat şi, dacă cumva, în mintea noastră, încep să să apară imagini legate de un eveniment anume, atunci, înseamnă că spre acela este nevoie să ne îndreptăm atenţia, să lucrăm la vindecarea sa. atât emoţională, cât şi prin "arderea" amprentei sale din memoria corpului nostru fizic.

Este ca o mediaţie în mişcare pe care o facem, iar rolul său eliberator este unul foarte puternic, deoarece, dacă la un moment-dat, în timp ce facem mişcare fizică şi avem flash-uri legate de un eveniment neplăcut, dacă începem să experimentăm stări de furie, putem să ne folosim de ritmul şi de amplitudinea mişcării pentru a aduce mai multă forţă în interiorul nostru şi astfel să "ardem", prin mişcare, toată aceea furie.

Senzaţia pe care o resimţim după această experienţă este una de Libertate, pentru că ne simţim eliberaţi din acea emoţie negativă şi, în plus, resimţim şi curaj, care ne dă mai multă forţă şi determinare.

Aşadar, astăzi putem lucra la eliberarea noastră, prin mişcare, dar putem, totodată, să lucrăm şi la eliberarea noastră prin scris, mai ales că tot ceea ce scriem astăzi este puternic sprijinit de către mov, energia spirituală, ajutându-ne astfel să avem mai multe conştientizări în viaţa noastră, să privim lucrurile şi din altă perspectivă, să ne creştem nivelul de conştientizare.

Bineînţeles că acest galben de pe centrul mandalei de astăzi vine şi cu latura sa întunecată, respectiv cu partea de comoditate, de lene, de amânare, "ajutându-ne", din plin, să manifestăm neiubirea de Sine, dar dacă folosim caracteristica sa de bază, respectiv mişcarea, putem să ne punem uşor în mişcare, ca în joacă, pentru ca, treptat, să ne mărim intensitatea şi, în timp ce facem mişcare să ne gândim şi la acest aspect al nostru, respectiv obiceiul de a amâna şi, SURPRIZĂ!, s-ar putea să ne trezim în gând cu o amintire ce are nevoie de vindecare şi care stă la baza obiceiului nostru negativ. 

Cum spuneam, galbenul înseamnă şi meditaţie în mişcare, aşa că, dacă nu "găsim" timp să medităm (că deh, distracţiile sunt multe), atunci să o facem în timp ce facem mişcare. Nu este la fel ca o meditaţie făcută în linişte, dar poate fi un punct de pornire.

Vibraţia patru a zilei ne aduce multă înţelepciune, ne ajută să ne păstrăm mintea în echilibrul dintre negativ şi pozitiv, ne ajută să fim mult mai receptivi la intuiţie.

Aşadar, spor la mişcare, la conştientizări şi la vindecare!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu