vineri, 30 iunie 2023

 30.06.2023

Avem un sfârşit interesant de lună, cu iubirea în centrul atenţiei şi, pentru că este vineri, poate fi o zi foarte interesantă pentru introspecţie, mai ales că vibraţia şapte a zilei ne expune şi la momente de singurătate, unele benefică de altfel, prin care putem ajunge să ne cunoaştem mai bine.

De ce avem nevoie de introspecție? Pentru a răspunde, de exemplu, la întrebări, cum ar fi: Cât de mult mă iubesc eu pe mine? Cât de multe lucruri fac pentru mine prin faptul că mă iubesc pe mine însumi şi cred că merit acele lucruri? Ce decizii iau, în fiecare zi, pentru a fi bine pentru ceilalţi? Câte dintre aceste decizii le-aş mai lua, din  acest moment, dacă nu m-aş mai concentra pe binele celorlalţi? Ce decizii aş înceta să mai iau din acest moment dacă ar fi să mă gândesc numai la ceea ce-mi aduce bucurie la nivelul Sufletului meu?

Poate nu sunt cel mai "fericite" întrebări pe care să ni le adresăm, dar haideţi să ne gândim puţin, de ce nu le considerăm "fericite" şi, din acest motiv, alegem să fugim de ele. Să presupunem că în biroul nostru avem dezordine şi, din diferite motive (care, fie vorba între noi, ţin tot de iubirea şi stima de Sine) nu dorim să facem curăţenie, iar toți care vin prin biroul nostru şi ne întrebă de dezordine sunt asemenea acestor întrebări care nu sunt "fericite" pentru că ei ne reamintesc mereu că este momentul să ne ocupăm de această problemă, iar noi, pur şi simplu nu dorim să o facem, numai că, nu dorim să recunoaştem, cu voce tare şi astfel să ne asumăm acest lucru.

Ce avem de învăţat de aici într-o astfel de zi? Că este momentul curajului, un moment în care să spunem clar şi răspicat ce vrem să facem şi ce nu. În acest fel, ne asumăm responsabilitatea pentru faptele noastre, dar mai ales pentru ceea ce nu dorim să facem, iar acest lucru ne va ajuta să conştientizăm mai bine lucrurile la care spunem NU, dar mai ales motivele pentru care le spunem NU, iar dacă aceste motive nu ne par întemeiate o să începem să ne schimbăm optica şi să înţelegem că, de multe ori spuneam NU doar pentru că noi consideram că în acest fel suntem pe placul anumitor persoane, fără a ne întreba cât de mult eram pe placul Sufletului nostru?

În momentul în care facem acest lucru, începem să ne luăm înapoi puterea personală, deoarece facem lucrurile în felul în care este pe placul Sufletului nostru, iar acest lucru ne aduce şi mai multă forţă pentru acţiunile noastre, fiind în deplin acord cu energia iubirii, dar şi cu Planul Divin.

Aşadar, astăzi este o zi bună pentru a face "curăţenie", mai ales că verdele din mandală ne cheamă la acest lucru, dându-ne atât forţa necesară, cât şi motivaţia de a pune în ordine viaţa noastră, pentru că altfel, nimeni nu o va face în locul nostru.

Turcoazul din mandala astăzi ne cheamă să împărtăşim informaţii, să dăm informaţia mai departe şi să vorbim cu ceilalţi, să îi ascultăm şi, dacă putem, să îi ajutăm cu o vorbă de încurajare.

De asemenea, ne dă multă putere în a spune ceea ce avem pe Suflet, ceva ce poate am ținut în noi de mult timp şi, atâta timp cât suntem sinceri şi ne păstrăm tonul calm, este o oportunitate bună de a ne exprima şi de a ne face cunoscut punctul de vedere, chiar dacă acest punct de vedere nu este întotdeauna pe placul celorlalţi. 

Ca şi concluzie, ziua de astăzi poate fi una ca oricare alta sau poate reprezenta prima zi din restul vieţii noastre, în sensul că putem pune bazele unor noi începuturi bazate în primul şi primul rând, pe iubirea de Sine, pe ceea ce aduce bucurie Sufletului nostru, pe ceea ce ne aduce linişte şi ne motivează să mergem mai departe în viaţă. 

Orice decizie care nu se supune acestei trăiri este, de fapt un compromis, iar compromisul înseamnă că dăm voie minţii să se ridice deasupra Sufletului, iar această opţiune nu ne ajută prea mult în viaţă.

Să dăm compromisul la o parte şi să dăm voie Sufletului nostru să strălucească! 

Să fie Soare în Sufletul nostru!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu