vineri, 2 iunie 2023

Luna Iunie

Luna Iunie începe cu roşu pe centru, ceea ce ne aduce, pe lângă o nouă perioadă specială, începutul verii şi energia de a demara proiecte noi, de a da startul, mai ales că încă mai beneficiem de energia Yang în creştere, până la momentul Echinocţiului de vară. 

Aşadar, o multitudine de aspecte favorabile care se suprapun şi care ne aduc un bonus de energie, dar lecţii legate de modul în care o folosim, pentru că da, este bine să avem energie la dispoziţie, dar ce ne facem dacă nu ştim să o folosim? 

Răspunsul logic este: ÎNVĂŢĂM şi luna aceasta vom fi învăţaţi cum să folosim energia, cum să gestionăm fluxurile de energie la un nivel care să ne ajute să evoluăm. Este nevoie să ne asumăm acest lucru, pentru că în momentul în care ne asumăm şi alegem că DA, dorim să învăţăm să gestionăm energia, dar noi nu ştim încă cum să o facem, atunci ne deschidem în faţa Cunoaşterii pe care Divinitatea ne-o trimite mereu, numai că, acum suntem şi deschişi să acceptăm această informaţie în câmpurile noastre, suntem deschişi să trecem prin procesul de învăţare, cu suişurile şi coborâşurile sale, cu momentele de fericire date de sensul pe care noua informaţie îl face în vieţile noastre, dar şi cu perioadele de supărare interioară, care au ca şi sursă neacceptarea, de către Ego-ul nostru, a informaţiei, deoarece presupune pierderea puterii de către el sau recunoaşterea faptului că, până în prezent, a făcut lucrurile greşit, iar acest GREŞIT este doar din punctul său de vedere, pentru că din cel al Divinităţii înseamnă, pur şi simplu, ÎNVĂŢARE, TRANSFORMARE, EVOLUŢIE SPIRITUALĂ.

Ceea ce putem noi să facem este să ne dăm voie să primim şi energia, atât cât putem duce şi să cerem să învăţăm să lucrăm cu ea, pentru că în acest fel începem să aducem schimbări în viaţa noastră, schimbări care, mai devreme sau mai târziu, oricum vor veni, numai că, acum, alegem să lucrăm proactiv la ele, nu să răspundem reactiv.

Până pe data de 9 iunie, în fiecare zi, vom primi lecţiile într-o manieră mult mai uşoară, cu mai multe informaţii care să ne ajute să le înţelegem, iar pe data de 3 vom avea cea de a doua Zi specială din an, cu o încărcătură energetică foarte mare.

Pe tot parcursul lunii iunie, zi de zi, ni se va testa fiecare culoare din mandală, punând-o faţă în faţă cu movul pentru a vedea dacă noi folosim latura luminoasă a acelei culori, sau, dimpotrivă, pe cea întunecată.

În mandale, luna a şasea este dominată de comunicare, descoperindu-ne din trecut, din vieţile noastre anterioare, abilităţile noastre de comunicare, dar şi obstacolele pe care le-am pus în cale comunicării, tocmai pentru a ne confrunta cu ele şi a le putea conştientiza.

De aceea, pentru cine are provocări legate de comunicare, este o lună bună pentru a lucra, fie individual, fie apelând la persoane cu experienţă, la îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare, poate chiar urmăm un curs în acest sens.

Turcoazul de pe parcursul lunii iunie ne cheamă la ADEVĂR, atât în ceea ce ne priveşte pe noi înşine, în sensul că să ne vedem aşa cum suntem şi să căutăm să nu ne mai minţim, dar şi în ceea ce priveşte relaţiile cu ceilalţi, aşa că, dacă anumite minciuni ale noastre ies la suprafaţă, să nu fugim de acest lucru şi să mulţumim Divinităţii că ne-a dat şansa să le îndreptăm, să ieşim din acea "karmă" nevirtuoasă pe care ne-am creat-o şi să spunem ADEVĂRUL care era de spus la acel moment.

Luna aceasta este posibil să ne confruntăm şi cu provocări legate de stima de Sine, de aceea este bine să nu fugim de ele şi să vedem unde mai avem de lucrat la ele.

Intuiţia noastră este şi ea provocată luna aceasta, deoarece suntem chemaţi să o cultivăm mai bine.

Aranjarea casei şi transformarea ei într-un loc plin de pace şi armonie ne va da mai mult curaj şi ne ajuta să trecem mai repede şi mai uşor peste momentele dificile din luna aceasta.

Să ne folosim de această de această energie creatoare şi să trecem peste momentele de lene, că bănuiesc că suntem sătui de ea, şi să lucrăm în direcţia pe care ne-o indică Sufletul nostru! Succes!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu