luni, 20 noiembrie 2023

 20.11 - 29.11.2023

Avem în faţa noastră o perioadă foarte interesantă, mai ales că mov pe centrul mandalei, delimitând o decadă, nu vedem prea des, de fapt, vedem cam o dată pe an şi asta în luni diferite de la an la an.

Anul acesta, decada pe care o avem în faţă are în prim-planul său stima şi iubirea de Sine, numai că, în această perioadă sunt duse la un nivel mult mai profund, în care analizăm implicaţiile spirituale şi în care soluţiile sunt tot de natură spirituală.

Vom simţi, în această perioadă, o dorinţă puternică de a face ceva pentru noi, iar acel ceva va avea, invariabil, legătură şi cu latura noastră spirituală, fie că vorbim despre cursuri de natură spirituală la care să participăm, fie că vorbim de diferite tehnici energetice pe care să le practicăm sau anumite meditaţii pe care să le realizăm.

Dacă ne dăm voie să profităm la maximum de această perioadă, vom reuşi să curăţăm, din interiorul nostru, ceea ce ne blochează în practica noastră spirituală, ceea ce ne face să amânăm lucrul cu noi înşine şi cu înţelegerea rolului nostru aici.

Dacă pe parcursul anului am mai avut episoade în care nu ne-am valorificat prea bine pe noi înşine, în care am cedat sau am făcut compromisuri în numele unui "bine" relativ, acum, în această decadă nu vom mai simţi să facem acest lucru şi, în plus, vom simţi o dorinţă de a ne cunoaşte mai bine, adresându-ne, nouă înşine, întrebări despre ce anume din interiorul nostru ne-a făcut să alegem compromisul şi, odată identificată cauza, să reuşim să o vindecăm. 

S-ar putea să ne trezim că, mai multe din rănile noastre vor să fie cunoscute, ieşind la suprafaţă tocmai pentru a fi înţelese şi vindecate, de aceea, identificarea lor meditând, în acelaşi timp cu ele, ne va ajuta să înţelegem mult mai profund existența lor şi lecţiile pe care au venit să ni le predea.

Lucrând cu ele, cu rănile noastre, este cea mai bună soluţie pe care o avem, în acest moment, la dispoziţie, iar această decadă vine şi creează cadrul necesar dezvoltării.

Turcoazul de pe nivelul 3 ne cheamă la dialog, de a comunica cât mai deschis şi de a-i ajuta şi pe ceilalţi, de a le oferi o vorbă bună şi multă compasiune. Totodată ne cheamă la a-i învăţa pe ceilalţi aspecte ale părţii spirituale.

Lenea, comoditatea şi amânarea se vor ţine şi ele scai de noi, însă avem la dispoziţie DETERMINAREA, cea cu ajutorul căreia mişcăm lucrurile.

Romburile de galben, pe lângă faptul că ele reprezintă trio-ul enunţat mai sus, totodată, ele vin să ne atenţioneze în legătură cu modul în care ne împământăm, modul în care ne punem în acord cu energiile planului terestru şi pe care am venit să îl învăţăm şi să-l modelăm.

Inclusiv iniţierea de noi proiecte spirituale va fi susţinute de această energie şi ne va propulsa mult.

În final, să acceptăm ceea ce avem în faţa noastră şi să îi dăm voie să pună în mişcare mecanismele noastre interioare pe care noi, în acest moment, nu le conştientizăm sau nu putem să le punem în mişcare.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu