marți, 7 noiembrie 2023

 7.11.2023

Dacă este ceva ce luna Noiembrie vrea să ne înveţe, aceea este ÎMPĂMÂNTAREA, iar în aceste vremuri avem nevoie de ea mai mult ca oricând.

Fiecare dintre noi a venit aici, în această viaţă, ca să înveţe ceva, ca să experimenteze ceva, iar din acel ceva să se dezvolte, să înveţe ce este bine să facă şi ce nu este bine, să înveţe să ia decizii, dar mai ales să înveţe să le ia în acord cu Voia Divină.

Numai că, pentru a ne putea manifesta pe deplin aici, în această viaţă, avem nevoie să fim împământaţi, iar acest lucru nu înseamnă că suntem axaţi complet pe material, cum ar sări unii repede să tragă concluzii, ci că ne punem în deplin acord cu energia Mamei Pământ şi, în acest deplin acord, începem să creăm viaţa pe care o dorim sau pe care am venit să învăţăm să o creăm.

Ideea este că trăim o viaţă materială în care Spiritul nostru învaţă să modeleze, asemenea plastilinei, folosindu-se de diverse elemente pe care le găseşte în realitatea sa, numai că, pentru a se putea conecta mai bine cu această realitate, este nevoie să fie împământat, iar această împământare se face, pe de o parte, prin intermediul trupului pe care Spiritul şi l-a creat ca vehicul prin care să se manifeste în această lume, iar pe de altă parte, prin intermediul conexiunii cu Mama Pământ, cea prin intermediul căreia experimentăm materialitatea şi învăţăm să creăm în acest plan material.

În ultima perioadă, în schimb, se observă o decuplare destul de mare de Mama Pământ, de energiile ei, se observă o fugă în realităţi paralele cu cea în care trăim, iar aceste realităţi paralele doar par a fi ceva frumos, numai că, în realitate, ele sunt plăsmuiri ale minţii noastre egotice, fiind, de fapt, modalităţi de a fugi de adevărata conexiune cu Mama Pământ şi cu ceea ce are Ea să ne ofere.

Se ajunge astfel la o izolare totală, în care totul în jurul nostru pare ciudat, în care nu mai putem să ne integrăm, existând, adesea, tendinţa de a fugi în spiritualitate, numai că dezvoltarea spirituală se face în deplină armonie atât cu Mama Pământ, cât şi cu Tatăl Cer.

De aceea, luna Noiembrie, fiind luna a unsprezecea, ne aduce provocarea de a fi împământaţi, pentru că da, unsprezece este cel mai mare dintre numere şi ne conectează cu Divinitatea, cu Universul, dar această conexiune este necesar să se facă pe principiul "Picioarele pe pământ şi capul în Cer", altfel spus, să fim un canal adevărat între Cer şi Pământ, pentru că altfel nu vom aduce echilibrul în viaţa noastră, iar spiritualitatea pe care o practicăm ne va cere şi ea, la un moment-dat, să refacem acest echilibru.

Avem mult galben în mandalele din Noiembrie, ceea ce ne cheamă la acţiuni concrete fizice, mişcare fizică sub formă de sport sau să lucrăm ceva fizic în grădină, iar prin această mişcare să ne reconectăm cu planul material, să ne reconectăm cu legile care îl guvernează, să îl acceptăm în viaţa noastră ca pe ceva normal, nu ca pe ceva acceptat doar de complezenţă.

Să mergem, de asemenea, să îmbrăţişăm copaci şi să ne conectăm astfel cu Mama Pământ.

Să căutăm să nu mai judecăm materialitatea şi banii ca fiind ceva rău, ceva greşit, ci să căutăm să ne armonizăm cu ele, lucrând cât mai mult cu aceste elemente, practicând acţiuni prin care să le manifestăm efectiv.

Iar pe partea spirituală, să medităm, cât mai mult luna aceasta, la conexiunea cu Mama Pământ şi cu banii, să ne vizualizăm înconjuraţi de aceste energii ca fiind normale pentru noi şi astfel vom începe să le integrăm până la momentul în care suntem 100% armonizaţi cu ele.

Să facem cât mai multă mişcare luna această şi vom vedea că lucrurile se îmbunătăţesc în viața noastră.

Un alt aspect pe care să-l urmărim luna aceasta este integritatea aurei noastre şi ca toate energiile noastre să fie la noi, nu împrăştiate în multiple locuri, deoarece, pentru a ne putea manifesta deplin avem nevoie ca forţa noastră să fie una concentrată.

Aşadar, o luna interesantă ce ne aduce această oportunitate de a ne împământa şi astfel de a creşte, atât spiritual, cât şi material.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu