sâmbătă, 18 noiembrie 2023

 18.11.2023

În Călătoria Vieţii Noastre este foarte important să ne avem alături, în primul rând, pe noi înşine, apoi, pot să vină ceilalţi care vor să meargă alături de noi, însă primul nostru partener de drum SUNTEM NOI ÎNŞINE, de aceea este foarte importantă autocunoaşterea, să ştim în orice moment ce anume putem face, dar mai ales la ce provocări suntem dispuşi să ne înhămăm şi ce rezultate dorim să obţinem de pe urma lor.

În acest context, Pacea Interioară, Stima de Sine şi Iubirea de Sine sunt trei calităţi puternice pe care este bine să le dezvoltăm şi care să fie în centrul preocupărilor noastre zilnice, nu doar în week-end-uri sau concedii, iar toate trei pornesc de la o altă calitate foarte importantă pentru noi şi evoluţia noastră, anume IERTAREA DE SINE, acel moment în care ne acceptăm aşa cum suntem şi înţelegem că nu există greşeli, ci doar experienţe de învăţare pe care noi le alegem să le trăim pentru dezvoltarea noastră, pentru a corecta lucruri învăţate greşit altă dată şi a căror informaţie se găseşte în noi şi acţionează la fel ca în vieţile trecute, până în momentul în care reuşim să o schimbăm, dar şi pentru a învăţa lucruri noi, capitole pe care, până în prezent, nu le-am abordat.

De aceea, într-o astfel de zi, este bine să aducem multă iubire în interiorul nostru, să ne conectăm la Energia Iubirii, să ne conectăm cu Fiinţele de lumină care ne pot ghida cum să lucrăm cu energia iubirii şi să dăm cât mai multă iubire către Ego-ul nostru, pentru a-l ajuta astfel să iasă din dualitatea, să iasă din tiparele de acuzator al nostru, prin care caută să ne facă să ne simţim mereu vinovaţi, să ne simţim ca şi cum nu merităm, ca şi cum nu suntem demni de iubire, de Iubirea de Sine, ca şi cum nu suntem demni de o viaţă trăită în împăcare şi acceptare cu noi înşine.

Numai transmiţând iubire Ego-ului nostru vom reuşi să îl ajutăm să-şi crească nivelul de vibraţie, să iasă din dramele zilnice pe care şi se creează sau pe care le atrage în realitatea sa tocmai pentru a-şi justifica existenţa. El este parte din noi şi numai cu iubire vom reuşi să îl integrăm şi să ne folosim de calităţile sale.

Aşadar, astăzi, într-o zi cu provocare, dar şi cu vibraţie pe nouă, să ne concentrăm pe auto-iertare, pe auto-acceptare, pe manifestarea iubirii de Sine, într-un mod puternic, de nezdruncinat, iar această experienţă să fie motorul evoluţiei noastre.

Pe nivelul trei al mandalei de astăzi avem bleu/gri, iar acest lucru ne dă imboldul de a scrie , de a povesti în scris, iar noi ne putem folosi de scris pentru a scoate la suprafaţă, pe hârtie, toate nemulţumirile noastre legate de noi înşine, iar odată puse pe hârtie, să ne dăm voie să le analizăm cât mai obiectiv şi să vedem câte dintre ele sunt reale cu adevărat şi câte sunt imaginare.

În acest fel ieşim din rolul de victimă şi ne acceptăm evoluţia, cu toate lecţiile ei, iar iertarea de Sine este dobândită

Ce ziceţi, putem să facem acest lucru pentru NOI?

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu