vineri, 10 martie 2017

10.03.2017


O zi destul de zbuciumată se anunţă, cu lecţii mai dure acolo unde încă nu am învăţat, dar  şi cu tentaţii "dulci", care ascund în spatele lor teste pe care Universul ni le dă ca să vadă dacă ne-am învăţat sau nu lecţiile.

Aşa că să fim atenţi la ceea ce facem, să credem cumva că nu ne vede nimeni şi scăpăm "basma curată".

Una dintre legile Universului este cea referitoare la a spune adevărul, acest lucru presupunând să renunţăm la minciună, la manipulare.
Astăzi, tentaţia minciunii este mare, fiecare dintre noi experimentând această tentaţie în funcţie de cât de mult şi-a învăţat sau nu lecţia pe minciună. Depinde de noi cât de bine vom ştii să gestionăm această lecţie şi să trecem cu bine testul.

O altă tentaţie este în zona abuzului de materie, de mâncare, băutură, ţigări. Am învăţat să le consumăm moderat, eventual să renunţăm la unele dintre ele sau odată pornit consumul lor intrăm într-o zonă în care ne oprim cu greu şi nu mai ştim de noi?

De asemenea, ne va pune la încercare iubirea de sine, modul în care ne apreciem pe noi, în care ne dăm voie să primim şi să fim ajutaţi. Ce vom face? Ne vom trece din nou la final, doar pentru a-i face, în orgoliul nostru, pe ceilalţi "fericiţi"? Vom refuza ajutorul şi vom prefera să facem noi totul cu toate că ştim că nu o să iasă aşa de bine? Ne amânăm din nou bucuriile, ajungând să ne frustrăm şi mai tare? Şi exemplele pot continua.

Lenea vine şi ea să ne îmbie, să ne înveţe în dulcele ei stil cum să amânăm lucrurile până la momentul în care nu le mai putem realiza deloc, cum să ne ratăm misiunea personală prin neimplicare, cum să fugim de adevăratele oportunităţi şi să rămânem prinşi în scheme care ne dau vaga impresie că facem ceva, dar în care învârtim în cerc.

Ziua de astăzi are rugăciunea în centru ei, iar acolo este soluţia pentru  a trece aceste teste, pentru că ea ne ajută să ne ridicăm vibraţia şi să primim aceste teste mult mai uşor.

Să evităm activităţile periculoase, precum şi sporturile extreme.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu