luni, 10 iulie 2017

10.07.2017


Ne concentrăm pe vindecare astăzi, lăsând să iasă la suprafaţă acele aspecte ale noastre pe care avem nevoie să le înţelegem, să ne armonizăm cu ele, să le vindecăm.

Astăzi este nevoie să privim din altă perspectivă stările de anxietate, de nervozitate. Este nevoie să le privim mai degrabă ca părţi din noi care au nevoie de vindecare decât ca părţi din noi pe care musai este necesar să le ascundem. Întrebarea este, unde să le ascundem? Cu ce să le acoperim? Pentru că, mai devreme sau mai târziu ele tot vor ieşi la suprafaţă şi într-un mod chiar mai brutal. 

De aceea este nevoie să ne ocupăm acum de ele, de înţelegerea cauzelor care le-au determinat şi de găsirea modalităţilor de vindecare.

Este nevoie, în primul rând de iertare. Să ne iertăm pe noi înșine pentru greşelile făcute, să acceptăm că putem să şi greşim, să ne detaşăm şi atunci vom putea vedea şi lecţia pe care am avut-o de învăţat. Sunt greşeli pe care le-am făcut acum mult timp, dar dacă ne uităm atent la drumul pe care l-am parcurs datorită acestor greşeli o să vedem să, de fapt, aceste greşeli au fost cei mai buni maeştri ai noştri, iar faptul să le-am făcut ne-a ajutat foarte mult în evoluţia noastră. Este momentul să vedem acest adevăr, pentru că este o zi în care ni se cere să spunem adevărul, şi cum putem oare să spunem adevărul celorlalţi dacă pe noi înşine ne minţim?

Cel mai periculos lucru la o greşeală pe care am făcut-o este autoînvinovățirea, moment în care, în loc să căutăm modalităţi prin care să o îndreptăm, noi, de fapt, nu facem decât să ne acuzăm continuu, ceea ce va conduce automat la un blocaj al nostru, la o involuţie, ajungând în final la stări de depresie. De multe ori, autoînvinovățirea este tot o formă de orgoliu, iar dacă ne lăsăm cuprinşi de ea, cu greu mai reușim să ieşim de acolo, pentru că, în timp ea se transformă în program care ajunge să intre la nivel de Sine şi astfel reuşeşte să ne coordoneze viaţa aceasta, precum şi pe cele viitoare, până vom reuși să îl eliminăm.

Să ne oferim, aşadar, iubirea şi compasiunea de care avem nevoie şi să le permitem să ne ajute să ne iertăm pe noi înşine.

Să beneficiem de energia zilei de astăzi pentru a ne vindeca, să lăsăm veselia şi bucuria să ne inunde, iar prin intermediul energiei creative de astăzi, să dăm voie Sinelui nostru să se exprime.

Atenţie la micile accidente! Să rămânem cât mai potoliți şi la locul nostru şi să evităm să facem pe grozavii. 😀

 #manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu