marți, 12 decembrie 2017

12.12.2017


Chiar dacă mandala de astăzi are deschidere către comunicare şi iubire, nu le putem manifesta fără a lucra, în prealabil, în altă direcţie, respectiv aceea a aurei noastre, la consolidarea ei, pentru a ne oferi un scut protector din spatele căruia să ne putem manifesta la adevăratul nostru potenţial. 

Aşa cum o curte are nevoie de gard pentru a preveni intrarea străinilor înăuntru, tot aşa, şi noi, avem nevoie să ne întărim aura pentru a ne proteja întregul organism.

O aură care nu este întreagă permite mentalului să se dezechilibreze, iar un mental dezechilibrat înseamnă un control excesiv, bazat pe teamă, şi care nu mai permite Sufletului nostru să se manifeste la adevăratul său potenţial.

De aceea manifestarea plenară a iubirii de astăzi se poate realiza numai în condiţiile unei aure normale, pentru că astfel Sufletul simte să se expandeze în întreaga aură, altfel rămâne închis acolo, în interior.

Eficienţa comunicării de astăzi se bazează pe manifestarea iubirii şi compasiunii, a modului în care ştim să punem suflet în ceea ce spunem.

După cum se vede, totul este înlănţuit şi atunci provocarea noastră de astăzi este să ne consolidăm aura, fie prin tehnici energetice, prin tehnici de vizualizare sau prin rugăciune. Numai aşa putem manifesta la maxim darurile zilei de astăzi.

Pentru a înţelege mai bine mandalele, vă invit sâmbătă, 16.12.2017, de la ora 10.00, la un curs on-line de mandale. Mai multe informaţii găsiţi la adresa: http://mandalesioameni.blogspot.ro/p/blog-page.html

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu