joi, 18 ianuarie 2018

18.01.2018


Energia, focul este cel care caracterizează ziua de astăzi. Modul cum o folosim şi intenţia pe care o avem fac diferenţa între cei care se folosesc focul în folosul lor, armonizându-se astfel cu el şi cei care se tem de foc, de frică să nu se ardă.

Putem folosi focul pentru a "găti" un nou proiect, pentru a-i da energia necesară pentru a putea demara şi pentru a atrage elementele necesare realizării sale. Să nu uităm că energiile se duc acolo unde sunt bine venite şi acolo unde simt că cel care le foloseşte ştie cum să o facă şi demonstrează cât mai mult curaj.

De aceea, cu cât stăpânim mai mult "focul", cu cât arătăm energiilor Universului că ştim să le folosim, cu atât le vom atrage mai bine şi ne vom putea folosi de ajutorul lor.

Pe de altă parte, putem folosi energia "focului" de astăzi pentru a arde tot ceea ce nu ne mai este de folos, pentru a scăpa de tiparele vechi limitative, de credinţele care ne ţin pe loc şi care ne creează o realitate paralelă şi ne împiedică astfel să fim cu adevărat cuplaţi la realitatea în care trăim. În acelaşi timp putem să începem să ne creăm tipare noi, obiceiuri noi, care să corespundă realităţii acestei vieţi.

Putem, de exemplu, să folosim energia de astăzi pentru a crea un nou obicei care să ne ajute să trecem peste comoditate, să depăşim starea de non-acţiune şi de amânare. Putem, de exemplu, să ne propunem să facem mişcare în fiecare dimineaţă şi atunci ziua noastră va demara altfel.

Scrisul ne cheamă să-i folosim energia care ne-o aduce, ne cheamă să ne exprimăm şi să dăm viaţă ideilor noastre, informaţiilor pe care Universul ni le transmite.

Mentalul este şi el pe aici şi depinde de noi cum vrem să-l avem, în forma pozitivă, manifestând optimism şi voie bună sau în forma negativă, pesimistă. Să nu uităm că noi putem să-i schimbăm această stare prin alegerile pe care le facem.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu